Een echt familiehuis

Ongeveer 20 jaar geleden hebben Mariska en haar man een woning gekocht. Ze werden meteen verliefd op het huis in het buitengebied. Het huis is meerdere malen verbouwd en het interieur is in de loop der jaren steeds een beetje aangepast. De woning is nu helemaal af. Er is een warm en sfeervol interieur ontstaan door de toevoeging van zachte warme tinten. 

familie huis
familie huis

Het huis was destijds bij de aankoop in 1981 een moderne woning. Voorheen was de woning veel kleiner dan nu. Bij de aankoop is er door de bewoners gelijk een nieuwe keuken geplaatst. Een aantal jaren later is het huis uitgebouwd.

10 jaar later is het huis opnieuw verbouwd en vergroot. Het huis is door de jaren heen met het gezin meegegroeid. Nu de kinderen uit huis zijn past het huis nog steeds perfect bij de bewoners. De slaapkamer bevindt zich op de begane grond. Hierdoor is de leefruimte vooral in het compacte middenhuis gesitueerd.

familie huis
familie huis

Het huis heeft veel ramen waardoor er een echt binnen-buiten gevoel is ontstaan. Ivonne heeft rust in het huis gebracht door te kiezen voor zachte kleuren in combinatie met natuurlijke materialen. Ivonne de Bie van Wijswonen heeft de wensen en ideeën van de bewoners vertaald naar een ontwerp wat ook zo is uitgevoerd. Er is zo een fantastisch interieur ontstaan wat perfect aansluit op de wensen van de bewoners. 

familie huis
familie huis

In de woonkamer is er gekozen voor een grote massieve bank. Dit was even gewaagd, maar het eindresultaat is fantastisch. Verder zijn alle ruimtes warm en sfeervol ingericht.  De keuken is van het merk Bulthaup en past perfect in het interieur. De combinatie van hoogglans wit en hout geeft de keuken een chique touch.

familie huis
familie huis
familie huis
familie huis

De badkamer is een oase van rust. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en tinten. Er is een relax ruimte ontstaan met een sauna. Het geheel is een perfecte combinatie, de ruimtes lopen goed in elkaar over. Overal hangt een rustgevende sfeer. 

familie huis
familie huis
familie huis

Ben je benieuwd geworden naar meer projecten van Ivonne van Wijswonen? Neem een kijkje op haar OBLY profiel

Hier vind je alle contactgegevens en meer projecten van Ivonne van Wijswonen