Minimalistische landelijke woning

Wij zijn groot fan van spectaculaire metamorfoses. Gedateerde woningen, vaak uit de jaren '70 van de vorige eeuw, die zijn ''omgetoverd" tot hedendaagse villa's en van alle moderne gemakken zijn voorzien. Ook dit project is weer een mooi voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is op dit gebied.  Voorheen een oude bungalow woning die totaal niet meer te herkennen is. Van top tot teen heeft Verswijver dit project verzorgd van het ontwerpen, kleuradvies geven, styling, bouwbedrijven zoeken en tijdens de bouw het gehele project begeleiden en alles coördineren. Aan elk detail is gedacht.


Hier zie je de before foto's. Een simpele bungalow woning met weinig uitstraling 

Minimalistische landelijke woning
Minimalistisch landelijke woning
Minimalistische landelijke woning

Er is een rieten dak geplaatst met moderne aspecten. De gevel van de woning is wit geschilderd en er zijn zwarte aluminium kozijnen geplaatst. Alles klopt aan deze woning, ook binnen is dezelfde stijl door. De eiken trap, stalen deuren, visgraatvloer en haard passen perfect bij elkaar. De zwarte keuken beschikt over een wijnkoeler en kokend waterkraan. De woning is up to date met de nieuwste technieken, een domotica systeem waardoor alles op afstand te bedienen is. Het ontwerp van het exterieur en interieur van de woning bestaat uit een moderne en strakke basis met natuurlijke materialen.

Hier zie je de after foto's, een geweldige metamorfose. 

De bovenverdieping is ook helemaal aangepast op de wensen en behoeften van de opdrachtgevers. De bovenverdieping van woning is voorzien van een luxe badkamer en een masterbedroom met een op maat gemaakte inloopkast  

Ben je benieuwd geworden naar meer projecten van VersWijver ? Neem een kijkje op haar OBLY profiel

Hier vind je alle contactgegevens en meer projecten van VersWijver