Stalen deuren jaren 30 woning

StrandNL architectuur en interieur Interieurarchitecten. Wat een mooi project van StrandNL. De warme authentieke jaren 30 sfeer is in dit huis tot het maximale benut samen met een nieuwe moderne tijdloze look.      

Het project:  Jaren dertig woning Zeist   

De bewoners: Jong gezin   

De woonwensen: Het gezin kocht deze ruime jaren 30 woning met alle unieke kenmerken uit die tijd. Een half vrijstaand woonhuis dat klaar was om direct te bewonen alleen sloot het nog niet helemaal aan op de woonwensen van de nieuwe bewoners. Ze wilden meer openheid. Modern en toch sfeervol met behoud van het unieke karakter van de woning en de jaren dertig sfeer.   

De vraag aan StrandNL Wat kunnen we doen om de woning een meer moderne, sfeervolle en open uitstraling te creëren met alle eigentijds comfort.    

StrandNL: “De centrale hal van de woning is compleet aangepast. In de oude situatie waren de hoge glas-in-loodramen nauwelijks zichtbaar, terwijl het licht hier zo mooi binnenvalt. Door de dichte wanden van de entreepartij in te vullen met een staalconstructie en glasvlakken is de woning van binnen uit geopend" .

Stalen deuren jaren 30 woning
Stalen deuren jaren 30 woning

Er is gewerkt met stalen deuren en kozijnen, een mooi en tijdloos product. Het is een materiaal dat zowel modern als klassiek is. De toepassing geeft deze bijzondere jaren 30 woning nog meer karakter. Het licht valt nu diep de kamer binnen en er zijn zichtlijnen ontstaan vanuit alle hoeken van de kamer.   

Kijk ook naar de bijzondere kastenwand aan de muur. Wat een eyecatcher!

Stalen deuren jaren 30 woning
Stalen deuren jaren 30 woning

Een doordachte bouwkundige ingreep en zorgvuldig gekozen materialen, kleuren en producten onderstrepen de architectuur en geven het eindresultaat een persoonlijk en sfeervol karakter.

Stalen deuren jaren 30 woning
Stalen deuren jaren 30 woning

StrandNL kent ook een eigen woonwarenhuis aan de Oudegracht in Utrecht dat een bezoek meer dan waard is. Al vanaf de start van het project wordt rekening gehouden met meubels, (inbouw)verlichting, stofferingen en styling.   

Ze staan bekend om hun kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ze sturen diverse partijen aan zoals interieurbouwers voor een maatwerk keuken en kasten. Verder gaan interieur en architectuur hand-in-hand. Ze werken met alle disciplines aan een project en maken het tot een kloppend geheel.

Stalen deuren jaren 30 woning

Door goed te luisteren naar de wensen van de bewoners, is er een mooi resultaat afgeleverd waar dit jonge gezin nog jarenlang plezier van zal beleven. Een mooi huis helemaal van deze tijd en van alle gemakken voorzien.

Stalen deuren jaren 30 woning

Wat een keuken is dit! Prachtig in stijl en met een prachtige doorkijk. Prachtig hoe de kasten zijn weggewerkt in de wand en de speelse oplossing met het raam.   

Wil je meer zien? De profielpagina van Strand NL neemt je mee naar vele mooie projecten en het woonwarenhuis!   Zelf hier je project presenteren? Stuur ons een mail info@obly.com