Restyle historisch klooster


TE KOOP

Aan de Steenweg te Moerdijk staat een prachtig, historisch klooster te koop wat compleet is omgebouwd tot een groot en uniek woonhuis. Het pand ademt nostalgie maar is tevens uitgerust met alle moderne faciliteiten en gemakken van nu. 

In het pand zijn alle oude en kenmerkende elementen bewaard gebleven die samen dit pand een uniek karakter geven. Het vroegere klooster werd in 1944 door de oorlog verwoest. Na de oorlog is in 1948 is het gebouw volledig herbouwd in de glorie zoals je het nu ziet. 

Het gebouw is helemaal gerenoveerd en is nu voorzien van een prachtige woonkamer, woonkeuken en een slaapverdieping met twee moderne en complete badkamers. Ook is er nog een tweede verdieping die geheel is ingericht als extra loft. De tuin is compleet en keurig verzorgd aangelegd met diverse beplantingen. Dit is een object dat nagenoeg niet te beschrijven is, maar wat je echt zelf in levende lijve moet komen ervaren.

restyle historisch klooster
restyle historisch klooster
restyle historisch klooster

Vanwege het bijzondere karakter en ligging van het pand is er een speciale inspiratieborrel georganiseerd op vrijdag 30 november van 16:00-18:00 uur. Tijdens deze goed aangeklede borrel krijg je als geïnteresseerde een rondleiding en kom je meer te weten over de geschiedenis van het pand. Namens Burgemeester Jac Klijs van de gemeente Moerdijk nodigen we je graag we uit voor deze inspiratieborrel.  

Wil je meer informatie over dit pand? Kijk op de pagina van Funda en raak geïnspireerd. 

restyle historisch klooster
restyle historisch klooster
restyle historisch klooster
restyle historisch klooster

De aankleding en advies voor inrichting van dit historische pand is gedaan door Pauline Lensvelt van Canoof. Zij verkopen zowel design klassiekers als potentiële design klassiekers. Bij Canoof vind je een mix van nieuwe design meubels, vintage meubels en beurs-en showroommodellen. Een extra service die Canoof aanbiedt is de verhuur van high-end design meubilair voor zowel een korte als langere periode. Alle producten die op de website van Canoof staan en op voorraad zijn, kunnen verhuurd worden voor bijvoorbeeld fotoshoots en verkoopstyling.

restyle historisch klooster
restyle historisch klooster

De aankleding van het pand sluit naadloos aan bij de sfeer van het pand. Meubels van gerenommeerden merken als Arco, Moooi, Lensvelt en Vroonland zijn ingezet wat heeft gezorgd voor een unieke beleving. Nieuwsgierig geworden? Bekijk door op de foto te klikken de video van Kaige Productions waarin het pand al kort wordt belicht en meld je aan voor de inspiratieborrel via deze link.

Historisch klooster te koop
restyle historisch klooster
restyle historisch klooster
restyle historisch klooster

Pauline heeft een sterke passie voor design producten. Daar moest en zou ze iets mee doen en zo werd in april 2011 Canoof geboren. Of het nu om een echte klassieker gaat of nieuw design, Pauline heeft een zwak voor mooie ontwerpen. Vandaar ook de naam: Classics Are Never Out Of Fashion.  Haar opa en vader zaten in hetzelfde vak. Het familiebedrijf Lensvelt, in 1962 opgericht door haar opa, wordt vandaag de dag gerund door haar vader Hans Lensvelt. De voorliefde voor mooie meubels werd Pauline dan ook met de paplepel ingegoten. 

Wil je meer zien van Canoof? Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten.

 Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie.