Solid surface badkamers

Baths by Clay Merken   

 

Baths by Clay is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van badkamermeubels. Ze verzorgen geheel op maat gemaakte producten waar de consument de dag ontspannen mee kan beginnen en eindigen. Bij Baths by Clay delen ze de filosofie dat de badkamer zich aan moet passen aan de unieke wensen van de consument. Baths by Clay maakt voornamelijk gebruik van het hoogwaardige en duurzame materiaal solid surface (Hi-Macs®). Dit is een sterk en krasbestendig materiaal, waardoor de badkamer er mooi en strak uitziet en bovendien erg lang meegaat.   

We laten je graag een aantal voorbeelden zien van verschillende projecten en producten gerealiseerd door Baths by Clay. Jantine Vaartjes, mede-eigenaar van het succesvolle ‘April & May’ heeft voor haar vernieuwde badkamer gekozen voor een aantal producten uit de collectie van Baths by Clay.     

Er is gekozen voor een slaapkamer met een doorloop naar de badkamer. Hierdoor ontstond er een open en lichte ruimte waar het vrijstaande ARK bad perfect in paste. De TIMELESS wastafels zijn speciaal op maat gemaakt naar de wens van Jantine. In de doucheruimte zijn zwarte zeshoekige tegels te zien, die zorgen voor een mooi contrast met het witte Hi-Macs® .  

Zie hieronder de foto's van het eindresultaat.

solid surface badkamers
solid surface badkamers
solid surface badkamers
solid surface badkamers


solid surface badkamers
solid surface badkamers

Baths by Clay is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van losse, op maat gemaakte producten. Hierbij maken ze frequent gebruik van het materiaal solid surface van de hoogwaardige merken Hi-Macs® en Corian®. Dit materiaal bestaat uit verschillende duurzame oppervlaktematerialen. Het is thermisch vervormbaar, waardoor het in bijna elke mogelijke vorm kan worden toegepast. Het materiaal kent veel voordelen; het is niet poreus, zeer onderhoudsvriendelijk, makkelijk schoon te houden en bestendig tegen vocht en chemische stoffen. Daarom is solid surface ideaal voor een hygiënische badkamer waarvan je zeer lange tijd kunt genieten.    

We laten je een aantal voorbeelden zien van de esthetische, duurzame producten van Baths by Clay.   

 Hieronder zie je  de nieuwe EDGE fontein. Deze is handgemaakt van Hi-Macs® en uitstekend voor design doeleinden. Vanwege zijn ideale maat past ‘ie perfect in elke sanitaire ruimte en zorgt deze voor een strakke look. Deze is binnenkort verkrijgbaar bij Baths By Clay.

solid surface badkamers
solid surface badkamers

Linksonder zie je de WAVE wastafel. Het design kenmerkt zich door zijn subtiliteit en de golvende beweging van de kom die naadloos overgaat in het werkblad. Dit zorgt ervoor dat gemakkelijk te reinigen is en hierdoor is het dus zeer hygiënisch. Ook deze op maat gemaakte wastafel is volledig gevormd uit het solid surface materiaal, waardoor het mogelijk was om het vloeiende design te creëren. Er is keuze uit drie verschillende formaten voor de kom en je kunt zelf aangeven wat het formaat van het werkblad moet zijn. Er wordt dus rekening gehouden met alle unieke wensen van de consument.     

Rechtsonder zie je de LEVEL wastafel. Deze design wastafel kenmerkt zich door het niveauverschil. Dit heeft verschillende voordelen. Het plateau leent zich perfect voor een opbouwkraan of voor het plaatsen van uw tandenborstel. Dit zorgt ervoor dat het werkblad schoon blijft. Naast dat het een visueel zeer aantrekkelijk design heeft, is het dus ook erg functioneel. Ook de LEVELwastafel kan op maat gemaakt worden, zodat deze perfect past in elke badkamer.      

Helemaal onderaan zie je de EDGE wastafel. Deze heeft een zeer minimalistische, rechthoekige uitstraling. Hij is perfect voor designdoeleinden en geeft je badkamer een strakke look. Prachtig in zijn eenvoud. Ook voor de EDGE wastafel geldt dat je zelf het formaat van de wasbak en het werkblad kunt bepalen.

solid surface badkamers
solid surface badkamers
solid surface badkamers
solid surface badkamers

Hieronder ziet u een voorbeeld van de verschillende manieren waarop de solid surface wastafels van Baths by Clay gemaakt kunnen worden. De verschillende opties zijn: Vrijhangend 

Geïntegreerd in het werkblad 

Op de onderkast 

Op een plateau  

De wastafels kunnen op veel verschillende unieke manieren voor je op maat gemaakt worden. Er zit dus altijd een type tussen die aansluit bij je wensen.


Baths by Clay staat voor duurzame, strakke designs waarvan je jarenlang kunt genieten. Ze kenmerken zich door het veelvuldige gebruik van het hoogwaardige solid surface materiaal. Dit  maakt je badkamer tot een uiterst hygiënische plek waar je elk moment van de dag kunt ontspannen. Helemaal aangepast aan jouw wensen realiseert Baths by Clay de badkamer van je dromen. Wil je meer zien van Baths by Clay architecten? 

Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten.

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie.