Traplift afgestemd op interieur

Traplift passend bij het interieur

De innovatieve trapliften van Koninklijke Otolift zetten een nieuwe standaard in de branche. Door onze producten continu te verbeteren groeiden wij uit tot de marktleider van de Benelux. Op het moment dat er een traplift nodig is in jullie huis, bieden wij de perfecte oplossing op maat. 

Koninklijke Otolift werd in 1891 opgericht door Otto Ooms, als grofsmederij. In de afgelopen 130 jaar vond het familiebedrijf, nog altijd geleid door de familie Ooms, zich meermaals opnieuw uit. Vanaf het einde van de jaren ’60 van de vorige eeuw specialiseerde het bedrijf zich in de productie van trapliften. Inmiddels worden Otolift trapliften wereldwijd verkocht. In diverse Europese landen heeft Otolift dochterondernemingen. De fabriek in het Zuid-Hollandse Bergambacht, 15.000 m2 groot, is het kloppend hart van het bedrijf.

Traplift afgestemd op interieur

Nieuwe standaard

Het continue blijven vernieuwen leidde in 2016 tot de introductie van de Otolift Modul-Air. Die rijdt over de dunste enkele rail ter wereld (slechts zes centimeter) naar boven en beneden. Het model is bovendien zeer compact, waardoor de trap optimaal beloopbaar blijft. De Modul-Air is dankzij de Reverse Drive Technology geschikt op zeer smalle trappen. Dankzij die technologie kan de stoel (deels) achteruit omhoog. Met de Modul-Air zette Otolift een nieuwe standaard in de trapliftenbranche.

Traplift afgestemd op interieur

Afgestemd op interieur

De traplift van nu kan optimaal worden afgestemd op het interieur. De stoelbekleding is in een tiental kleuren beschikbaar. Van grijs naar klassiek rood, en van blauw naar zandkleurig. De standaardkleur van de rail is crème wit. Maar ook daarin zijn volop andere keuzes te maken. Jullie wensen staan centraal. Een traplift is altijd maatwerk. Ook voor die imposante spiltrap is een traplift op maat leverbaar.

Traplift afgestemd op interieur

Duurzame optie

Is duurzaam handelen voor jullie belangrijk? Vrijwel alle trapliften zijn ook tweedehands verkrijgbaar. Voor herplaatsing worden deze gereviseerd in de fabriek in Bergambacht. Slijtagegevoelige onderdelen, denk bijvoorbeeld aan de accu, worden vervangen. Tweedehands trapliften voldoen aan dezelfde strenge wettelijke veiligheids- en kwaliteitseisen. Waar het veiligheid betreft worden nooit concessies gedaan. Slechts tijdelijk een traplift nodig? Wellicht is het huren van een traplift voor jullie dan de meest logische optie. Dat kan al voor een periode van één maand. Nieuw, tweedehands of huren: indien nodig kan de traplift binnen twee werkdagen na de opdracht op jouw trap staan.