5 redenen om deze zomer screens te kopen

5 redenen om deze zomer screens te kopen

Speel je al met het idee van screens voor je huis? Het toevoegen van deze zonwering aan je woning is een investering die je niet wilt onderschatten of over het hoofd wilt zien. Screens hebben een lange lijst met verbazingwekkende voordelen voor zowel het interieur en exterieur van je huis als voor je persoonlijk comfort. Nadat je dit artikel hebt gelezen, weet je zeker dat je direct contact op wilt nemen met Byzon om screens te laten installeren voor je ramen!

1.Stop zonneschitteringen

Heb je ooit binnen gezeten maar had je je zonnebril nodig? Of misschien verhinderde de schittering van de zon dat je je tv- of computerscherm niet goed kon zien. De hele dag door kan zonnestraling zeer opdringerig zijn en je taken, gesprekken, comfort en meer verstoren. In plaats daarvan kun je een screen laten zaken met een druk op de knop op de afstandsbediening laten zakken om deze vervelende schittering te elimineren. Er zijn overigens ook screens die je handmatig naar beneden moet doen, maar dat is gelukkig niet veel werk.

5 REDENEN OM DEZE ZOMER SCREENS TE KOPEN

2.Bescherm jezelf tegen UV-schade

Schade door UV-straling beperkt zich niet tot woninginrichting. Volgens de American Academy of Dermatology zal één op de vijf mensen tijdens hun leven een melanoom ontwikkelen. Het aantal gevallen van huidkanker neemt al tientallen jaren toe. Eén manier om deze angstaanjagende trend te stoppen en jezelf en je gezin te beschermen, is door UV-blokkerende zonneschermen te gebruiken. Wanneer je in de zomer tijd binnen doorbrengt, is het dus een goed idee om de screens te laten zakken om jezelf te beschermen.

5 REDENEN OM DEZE ZOMER SCREENS TE KOPEN

3.Bescherm je huis tegen UV-schade

Naast de hinder van verblinding kunnen UV-stralen aanzienlijke schade aan je woning veroorzaken. Door schaduwschermen te laten zakken tijdens de piekuren van de UV-straling van de dag, van 10.00 uur tot 16.00 uur, kun je onomkeerbare schade aan je vloeren, meubels, decor, blootgestelde stoffen en meer voorkomen. Verbazingwekkend genoeg kunnen screens vaak tot 99% van de UV-straling van de zon blokkeren, waardoor vrijwel alle mogelijke schade wordt geëlimineerd.

4.Zorg voor privacy

Je huis en je achtertuin zijn de jouwe om in te ontspannen, je op je gemak te voelen en jezelf te zijn. Maar dit is moeilijk te doen als je buren in de buurt hebt die naar je kijken en turen. Verhoog de privacy in je woning met behulp van screens. Je kunt de gewenste hoeveelheid privacy variëren door de dekking, het ontwerp en de kleur van de mesh aan te passen. Ook bepaal je natuurlijk zelf wanneer je de screens laat zakken.

5.Verlaag je energiekosten

Iedereen vindt het leuk om post te krijgen... behalve het soort post waarin staat hoeveel geld je schuldig bent. Voorkom hoge maandelijkse elektriciteitsrekeningen door screens te gebruiken. Door ze elke dag tijdens de piekuren te laten zakken, wordt de zonnewarmte in je huis aanzienlijk verminderd en je maandelijks energieverbruik verlaagd. Dit komt omdat je dan geen ventilatoren of airconditioners hoeft te gebruiken om de temperatuur in je woning te laten zakken.