Het interieur van

HET INTERIEUR VAN | MYRIAM & ARTHUR

Myriam woont samen met haar man al jaren met veel plezier in hun huis; een prachtig oud huis uit 1882. Een woning met een klassieke uitstraling, authentieke details en oude elementen, zoals ensuite deuren en glas in lood. Het huis is allesbehalve rechttoe rechtaan en dat maakt het uniek. ‘’Aangezien het huis vrij klassiek is zochten we voor ons interieur naar een modernere stijl voor de juiste balans’’, vertelt Myriam.

SOBERE LUXE 

‘’Ik hou van luxe in mijn interieur, maar het moet niet overdadig zijn. Niet teveel poespas en bling-bling, maar het mag wel een beetje stoer. Een sobere luxe. Ik vind het vooral belangrijk dat het goed voelt. Mijn man en ik zijn altijd op zoek naar een wow-effect in ons interieur. Dat je binnenkomt en je meteen denkt ‘wow’, dat gevoel, dat wilde ik heel graag hier in huis creëren.’’


Het interieur van

ONZE FAVORIETE PLEK 

De stijl van Grey7 spreekt ons enorm aan en past helemaal bij ons. De eettafel, de fauteuil en de bank komen er vandaan. Mijn man en ik hebben allebei een sterke mening als het aankomt op ons interieur. We wilden allebei geen concessies doen en gelukkig dit bleek ook niet nodig. We vielen allebei als een blok voor de eettafel. We waren hier al jaren naar op zoek en dit was hem.’’

‘’De drie meter lange eettafel is echt onze favoriete plek in huis geworden. We hebben een haard laten bouwen op tafelhoogte en het is zo’n fijne en sfeervolle plek geworden. Met familie en vrienden is het heerlijk om de hele avond aan tafel te borrelen. Ik vond het wel spannend, maar ben zo blij dat we voor zo’n grote tafel hebben gekozen. Wendy, interieuradviseur bij Grey7, heeft bij ons thuis meegekeken voor de juiste maat van de eettafel. Dat is echt hele goede service.’’ 

Het interieur van

STOERE BANK 

‘’Na het uitzoeken van de eettafel is het balletje gaan rollen en hebben we ook de fauteuil en de bank uitgezocht. We hadden eigenlijk al een bepaalde bank in ons hoofd. Het moest een stoere, grote bank worden. Ik wist precies wat ik wilde qua stoffen en kleuren, maar vond het wel heel fijn dat we hier goed advies bij kregen. Wendy dacht echt met ons mee, ook met de meubels van andere merken qua kleuren en materialen. Dat vind ik echt hele fijne service, super sympathiek.’’ 

Het interieur van

HET WOW-EFFECT 

‘’We zijn nu echt ontzettend blij met ons interieur. Elke dag geniet ik ervan. Het is het wow-effect waar ik op hoopte. Als familie en vrienden langskomen, is dat ook wat we vaak horen zodra ze binnenkomen: wow! Iedereen is heel enthousiast, maar het meest belangrijk is dat wij ons thuis voelen en dat is het echt het geval. Mijn interieur is nooit helemaal af, maar dit komt toch wel heel erg in de buurt van mijn droominterieur…’’ Wil je meer zien van Grey7? Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten. 

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie.