Mannen willen loungen

MANNEN WILLEN LOUNGEN | LOUNGECHAIR

Vermoeid thuiskomen na een lange dag werken? Je kijkt ernaar uit om daarna heerlijk tot rust te kunnen komen. Net zoals je lichaam niet non-stop door kan gaan, hebben ook je hersenen regelmatig ontspanning nodig. Ontspanning niet alleen fijn, het is belangrijk voor je gezondheid. Even de krant doornemen, muziek opzetten en stilstaan bij de dag.

Grey7 | Mannen willen loungen

Uit onderzoek blijkt dat een derde van de Nederlanders zich thuis te weinig kan ontspannen. Investeer daarom in jouw eigen lounge chair, een plek in huis die alleen voor jou is. Waar je na een lange dag werken in kan ploffen met een glas whiskey en even tot rust kan komen. Of waar je op zondag de krant kan lezen met een kop espresso koffie. Of vanuit waar je het perfecte zicht hebt om ongestoord tv te kijken. Kortom: een stoel die perfect zit en waarin je maximaal kan ontspannen.

Grey7 | Mannen willen loungen

De lounge chair is een design kunstwerk in huis en onderscheidt zich daarnaast in comfort. Juist vrij in de ruimte komt hij tot zijn recht. De achterkant van de fauteuil maakt namelijk het verschil door het stoere tuigleer. Maak daarom kennis met de Grey7 GJ001 – Lounge chair, een dutch design fauteuil die verrast door evenwicht en contrast. En dat is waar de ontwerpers Grand&Johnson voor staan.


Grey7| Mannen willen loungen

Het juiste zitcomfort in combinatie met de strakke lijnen, de zachte stof, het houtwerk en tuigleer van bijzonder hoge kwaliteit maken dit tot een unieke design fauteuil. Niets is aan het toeval overgelaten en dat maakt de fauteuil van alle kanten prachtig. Naast de geselecteerde stof is de dutch design fauteuil verkrijgbaar in talloze andere kleuren stof en ook in het leer. Uiteraard adviseren we je graag in onze showroom.

Grey7 | Mannen willen loungen

Design van nederlandse bodem. Bij Grey7 hebben ze de missie om design toegankelijk te maken. Dit doen ze door samen te werken met Nederlandse ontwerpers, als Bertram Beerbaum en Grand&Johnson, om jou te inspireren te genieten van design en mooi te wonen.  

Bij Grey7 vind je designmeubelen voor alle woonruimtes, bijzondere accessoires, hoogstaande kwaliteit en vakmanschap zoals het hoort. Meubels worden met de hand en op maat gemaakt in de eigen fabriek in Renkum. Daardoor bieden ze altijd perfect passend design. Met een bevlogen team van interieuradviseurs voorzien ze je van een interieuradvies op maat en denken ze graag op alle fronten met je mee. 

Wil je meer zien van Grey7? Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten. 

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie.