Design kasten op maat

DESIGN KASTEN OP MAAT

Op zoek naar de perfecte kast maar jouw match nog niet gevonden? Het is niet altijd makkelijk om de ideale kast te vinden. Laat staan in het juiste formaat. Of het nu gaat om een grote wandkast als eyecather in jouw interieur of om een kledingkast die je slaapkamer compleet maakt, een kast is een belangrijke en bepalende keuze voor je interieur. Wil je een open kast die prachtige items in jouw interieur accentueert of wil je juist een kast die veel gesloten opbergruimte biedt? Een design kast op maat biedt de perfecte oplossing.  

Grey7 | Design kasten op maat

PUZZELEN IN DE RUIMTE

Een kast op maat biedt bijzonder veel mogelijkheden. Open, dicht met marmer of hout. Laag of hoog. Breed of smal. Laat je verwonderen over alle opties. Een design kast die altijd past. Want je wil jouw ruimte optimaal benutten. Het ideale van een kast op maat is dat je nooit hoeft te puzzelen met de ruimtes. Wij zorgen dat het past!

PERSOONLIJKE TOUCH

Stel prachtige items zoals een mooi boek, een bijzondere vaas of dierbare foto tentoon en creëer een wereld op zich. En berg items op in de opbergruimte die de design kast eveneens biedt. Een persoonlijke touch. Zelf gecreëerd. Alles is mogelijk. Een prachtig marmeren achterwand of een voorkeur voor brons? Open of gesloten vlakken? En denk ook aan verlichting, want ook in de kast kan verlichting worden aangebracht. De kast biedt talloze mogelijkheden voor ieder interieur.

KLEUR BEKENNEN

Heb jij een rustig interieur? Kies een design kast in een rustige houtkleur. Of ga juist voor een donkere kast voor een robuuste, stoere stijl. Perfect om talloze items op te bergen én van decoratieve waarde. De design kast geeft elke ruimte een luxueuze upgrade. Uiteraard adviseren onze interieuradviseurs van Grey7 je graag bij het samenstellen van jouw design kast.

Grey7 | Design kasten op maat
Grey7 | Design kasten op maat

Design van nederlandse bodem. Bij Grey7 hebben ze de missie om design toegankelijk te maken. Dit doen ze door samen te werken met Nederlandse ontwerpers, als Bertram Beerbaum en Grand&Johnson, om jou te inspireren te genieten van design en mooi te wonen.  

Bij Grey7 vind je designmeubelen voor alle woonruimtes, bijzondere accessoires, hoogstaande kwaliteit en vakmanschap zoals het hoort. Meubels worden met de hand en op maat gemaakt in de eigen fabriek in Renkum. Daardoor bieden ze altijd perfect passend design. Met een bevlogen team van interieuradviseurs voorzien ze je van een interieuradvies op maat en denken ze graag op alle fronten met je mee. 

Wil je meer zien van Grey7? Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten. 

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie.