Inrichting vakantiehuis aan zee

Inrichting vakantiehuis aan zee

Het is optimaal genieten en ontspannen in dit bijzondere vakantiehuis, gelegen op een van de mooiste locaties aan de prachtige Zeeuwse kust met een directe toegang tot een heerlijk breed strand en de zee. Het vakantiehuis is onder architectuur nieuw gebouwd en de complete inrichting / interieur is ontworpen en verzorgd door Ivonne de Bie en het team van Wijs Wonen. Een inrichting die helemaal past bij de constant veranderende elementen aan de zee en natuur en die in combinatie met de ingetogen luxe en rust zorgt voor een unieke en geheel eigen sfeer in dit vakantiehuis

Inrichting vakantiehuis aan zee
Inrichting vakantiehuis aan zee

Bewoners vakantiehuis: 

Gezin met 3 opgroeiende kinderen. Voor het gezin is dit vakantiehuis een tweede woning, een familiehuis aan zee waar het gezin zowel in de zomer maar ook in de andere seizoenen geniet van de rust en de ruimte. Het gezin bewoont naast dit vakantiehuis een woning in het Brabantse land. Ook voor deze woning heeft Ivonne de Bie van Wijs wonen de inrichting mogen verzorgen. Deze prettige samenwerking, tevredenheid over het interieur, de inrichting en vertrouwen hebben geresulteerd in een mooie nieuwe opdracht: de inrichting van dit super toffe vakantiehuis aan zee

Inrichting vakantiehuis aan zee

Woonwens VAKANTIEHUIS:

Het vertrouwen in de stijl en smaak van Ivonne de Bie was er al bij het aannemen van de opdracht. De bewoners wilden vooral ontzorgd worden en de vraag aan Ivonne was om het vakantiehuis Turn-key op te leveren. Dus echt een inrichting met alles erop en eraan. Bij wijze van spreken; van de keuken tot gordijnen en handdoeken. Daarnaast was de grote vraag een inrichting voor het vakantiehuis te realiseren die volledig gericht is op ontspanning en genieten van de natuur in zowel de zomer als de winter. Ook diende het vakantiehuis voorzien te zijn van alles denkbare gemakken maar op een ingetogen en stijlvolle manier.

Inrichting vakantiehuis aan zee
Inrichting vakantiehuis aan zee

De Stijl vakantiehuis:

De inrichting van het vakantiehuis aan zee is uitgevoerd in een moderne stijl met een warm en zacht interieur. Dit warme en zachte gevoel komt mede door het veelvuldig gebruik van hout in zowel het interieur als exterieur. Alle (hoge) plafonds zijn uitgevoerd in hetzelfde hout als buiten. In het interieur is naast hout ook veel gebruik gemaakt van warme materialen zoals linnen en wol. De zorgvuldig gekozen mooie lichte kleuren op de wanden vormen samen met de maatwerk meubels, de keuken en het vele hout een geheel. Een geheel eigen inrichting die dit vakantiehuis aan zee meer dan uniek maakt in soort.

Inrichting vakantiehuis aan zee

Japandi: de stijl van Ivonne komt volgens haar het beste overeen met de steeds meer populaire Japandi stijl. Deze stijl laat zich het beste omschrijven als een combinatie tussen Japans en Scandinavisch design. Verschillende stijlen maar met een gemene deler: de kunst van het wonen in een rustige omgeving of ZEN-wonen. Deze rust in een inrichting bereik je vooral door het gebruik van warme materialen zoals hout, wol, linnen, verfijnde materialen en lichte kleuren zoals in dit vakantiehuis aan zee.

Inrichting vakantiehuis aan zee
Inrichting vakantiehuis aan zee

De inrichting vakantiehuis

In dit vakantiehuis aan zee is echt het hele interieur door Ivonne ontworpen en deels in eigen beheer gerealiseerd. Van de stijlvolle terrassen aan de buitenzijde van het vakantiehuis tot de haard-opstelling in een hoek met daaraan weer gekoppeld een bank op maat. Ook het verlichtingsplan, de maatwerk meubels, kleurenplan, de meubels, stoffen enz enz, alles is van de hand van Wijs wonen. Een totaalinrichting op maat die de bewoners volledig ontzorgd. 

De keuken is dezelfde keuken als de bewoners hebben in hun “andere” woning. Deze keuken is volledig opgebouwd uit Corian® wat is geleverd door Cora techniek uit Asten. Het ontwerp en realisatie is gedaan door Keuken Architectuur Midden Brabant.

Inrichting vakantiehuis aan zee

plectrum tafel 

Een mooie grote eettafel waaraan je heerlijk kunt eten en genieten met vrienden en familie mag in een exclusief vakantiehuis als dit uiteraard niet ontbreken. Wat is nou qua eettafel ontwerp praktisch en mooi en past goed ook nog goed in het ontwerp? Kies je voor vierkant, rond, ovaal of rechthoekig? Ivonne heeft samen met haar familie een rijke achtergrond binnen de traditie van houtbewerken en meubelontwerp en heeft voor deze inrichting gekozen voor een uniek ontwerp in de vorm van een plectrum tafel. 

Inrichting vakantiehuis aan zee

Deze tafel heeft een organische vorm die is geïnspireerd op een plectrum. Kort gezegd is een plectrum “een plat stukje plastic, been of ander materiaal dat tussen duim en wijsvinger wordt gehouden en waarmee de snaren van een tokkelinstrument zoals een banjo, mandoline of gitaar kunnen worden aangeslagen” bron wikipedia.  

Inrichting vakantiehuis aan zee

De plectrum tafel in dit vakantiehuis is uitgevoerd in vergrijsd massief essen met een mooi slank blad van 3 cm dik. Het onderstel is van staal, stijlvol uitgevoerd in ranke stalen profielen en voor dit ontwerp in een asymmetrische driepoot.  Deze plectrum tafel is praktisch prettiger dan een ronde eettafel. Je hebt altijd meer contact met je tafelgenoten wat zorgt voor een meer intieme sfeer. Aan deze eettafel kan je heerlijk tafelen met 7 mensen maar ook prima met 2. 

Inrichting vakantiehuis aan zee

We hopen dat jij net zo enthousiast bent geworden over de inrichting van dit vakantiehuis aan zee als wij. Wil je meer informatie over de inrichting of ben je op zoek naar een specifiek element zoals de plectrum tafel?  

Hier vind je alle contactgegevens van Ivonne de Bie van Wijs Wonen