Barnwood keuken

Restyle XL Reclaimed wood interiors  

Sinds 2005 maakt RestyleXL bijzondere interieurs en producten. Hoogwaardige materialen en hergebruik van hout is de basis van het bedrijf. Eigentijdse elementen in combinatie met de juiste sfeer en karakter zorgen voor de meest unieke eindproducten. Puur maatwerk, aparte en bijzondere interieurs en gebruik van doorleefde houtdelen, dit allen zorgt er voor dat ieder ontwerp uniek is. U bent verzekerd van een gedegen advies van mensen met liefde voor hun vak en van een verbluffend mooi eindresultaat . Op maat gemaakt op basis van úw wensen en de ideeën van RestyleXL.

barnwood keuken

Keuken in woning Keizersgracht Amsterdam Deze barnwood keuken heeft een industriële uitstraling. Dit is uiteraard te zien door de opengewerkte bakstenen muur en het gebruik van de materialen steen, staal en RVS. Deze industriële barnwood keuken is geheel op maat gemaakt. Het was een uitdaging om een uitgebreide keuken in deze smalle ruimte te plaatsen, maar het resultaat is een bijzonder mooie sfeervolle industriële keuken die effectief op maat is gemaakt.   

Een opvallend detail in deze keuken is de verbinding tussen de loopbrug met de tafel. De eiken loopbrug met staalconstructie loopt door de eettafel heen, wat perfect in deze smalle ruimte kan. De keukenkasten zijn van massieve houten fronten met RVS Viking grepen. Aan deze houten fronten kan je goed zien dat dit hout verweerd is door de oude spijkergaten die af en toe te zien zijn. Het aanrechtblad is keramiek en in Basalt black uitgevoerd en in dit blad zit een Twist powerpoort verwerkt voor de stroomaansluiting. Er zijn een Boretti fornuis, afzuiger van Gutman, een quooker fusion en een Bosch oven in de keuken verwerkt. 

Wat is barnwood?

Barnwood is een houtsoort van onverwoestbaar naaldhout. Deze grillige verweerde houtsoort kan perfect gecombineerd worden met moderne afwerkingen. Voorbeelden daarvan zijn blauwstaal, RVS of hoogglans. Door dit allen te combineren zijn er veel verschillende interieurontwerpen mogelijk. Moderne, landelijke en industriële uitstralingen zijn mogelijk. Ook zijn er verschillende werkbladen mogelijk, op maat gemaakte barnkeukens zijn een specialiteit van Restyle XL. Iedere barnwood keuken heeft een zeer sfeervolle uitstraling, in wat voor uitvoering dan ook.  Wat ook erg geliefd is tegenwoordig zijn de bekende barndoors. Deze enorme deuren zijn gemaakt van barnwood en hangen aan een, vaak stalen, constructie.

barnwood keuken
barnwood keuken
barnwood keuken


barnwood keuken
barnwood keuken
barnwood keuken
barnwood keuken
barnwood keuken
barnwood keuken

Restyle XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en maken van bijzondere interieurs en producten.  Echte vakmensen die keer op keer verbluffend mooie projecten weten te verwezenlijken


Wil je meer zien Restyle XL? Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten 

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie hier