OCTA keuken Mereno


OCTA EIGHT SHAPED KITCHEN DESIGN

OCTA MERENO KEUKEN

OCTA KITCHEN DESIGN 

Keuken - kookeilanden kennen we allemaal in de “traditionele” en bekende rechthoekige vorm. Andere vormen zag je nog niet voorbij komen, tot nu toe: Het nieuwe label: OCTA Exclusieve Keukens heeft een compleet nieuw keukenconcept gelanceerd met een opvallende ontwerp vorm, namelijk een grote acht. Deze acht vorm, welke volledig is gepatenteerd zorgt ervoor dat iedereen die aanschuift volledig in contact is met elkaar. Ook degene die aan het koken is, heeft met iedereen contact. Wanneer je de mooie foto’s ziet vraag je je af waarom dit niet eerder op deze manier is toegepast. Qua ontwerp en functionaliteit is dit ontwerp eigenlijk veel logischer dan de ontwerpen die we allemaal kennen. In 3 woorden samengevat: mooi, functioneel en gezellig.

OCTA MERENO KEUKEN
OCTA MERENO KEUKEN
OCTA MERENO KEUKEN

OCTA M 

Verre reizen, geuren, kleuren en smaken van over de hele wereld zijn de inspiratie geweest voor dit prachtige ontwerp. De OCTA M keuken met een revolutionair design straalt high-end luxury uit en is een feest voor het oog. Luxe en puur genieten door de klimaatkast en een geïntegreerde wijnkoeler. De groene kastdeuren en scharnieren zijn speciaal ontworpen en gemaakt in een gebogen en golvende vorm en geven het marmeren keukenblad een extra luxe uitstraling. 

OCTA MERENO KEUKEN
OCTA MERENO KEUKEN
OCTA MERENO KEUKEN
OCTA MERENO KEUKEN
OCTA MERENO KEUKEN

OCTA R 

Het tweede ontwerp wat je hier ziet: de OCTA R is pure luxe en trekt in welke woonomgeving dan ook direct de aandacht. Warme, zachte en gangbare kleuren maken dit unieke ontwerp helemaal af. Het is een sfeer- en smaakvolle woonkeuken en biedt veel comfort. De OCTA R is het middelpunt van de woonomgeving en vindt de balans tussen wonen en koken, wat duidelijk zichtbaar is.

OCTA MERENO KEUKEN
OCTA MERENO KEUKEN
OCTA MERENO KEUKEN
OCTA MERENO KEUKEN
OCTA MERENO KEUKEN

Dit nieuwe label OCTA Exclusieve Keukens is tot stand gekomen uit een samenwerking met Marc Smulders van Top Keukens Lisse, Rein Rambaldo eigenaar van de Horecafabriek en fabrikant Mereno

Laat je inspireren door de OCTA M EN OCTA R en ontdek welke mogelijkheden er nog meer zijn. OCTA M EN OCTA R zijn exclusief te bewonderen in de showroom van Top Keukens Lisse en gemaakt door fabrikant Mereno.

Wil je meer zien van MERENO keukens? Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten. 

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie.