Equinox | One Million Kitchen


ONE MILLION KICTHEN

Culimaat is de innovator en vernieuwer in Nederland op het gebied van (zeer) exclusieve keuken ontwerpen. Zij hebben prijzen gewonnen op het gebied van design en zijn de trotse dragers van de titel: Winner World Kitchen Design Award. Nu hebben zij nog iets bijzonders wat zij op hun conto erbij mogen schrijven: een keuken met een waarde van one million / een miljoen! Het duurste en meest exclusieve keukenontwerp van Nederland (daarbuiten). 

Equinox One
Equinox One

Ben je benieuwd naar het verhaal achter dit bijzondere bedrijf met nauwe familiebanden? Eerder schreven we een blog over het ontstaan, de groei en de toekomst van Culimaat. Hier kan je dit blog lezen. Twan Swanenberg, de broer van Davy en een van de 3 Culimaat roergangers is de drijvende kracht achter het ontwerp van de Equinox One of de One Million kitchen. 

Equinox One
Equinox One

Equinox staat voor een uniek natuurverschijnsel, een tijdstip in het jaar waarop de zon loodrecht boven de evenaar staat (bron wikipedia). Uniek en een once a year design is ook deze keuken. Ondanks het gebruik van zéér exclusieve materialen zoals bladgoud, diamanten, halfedelstenen en zeer zeldzame houtsoorten is het geen geen MTV-Cribs blingbling maar stijlvol design gecombineerd met een uitgekiend lichtontwerp. Materialen, techniek en puur vakmanschap samen maken dit ontwerp tot een one of a kind en een one million keuken.

Equinox One
Equinox One
Equinox One
Equinox One

Voorsprong door techniek: zowel de 2 grote keukeneilanden als de 3 wanden kan je zelf handmatig verstellen tot een andere opstelling. Op deze manier creëer je de ideale opstelling en een zeer bijzonder lijnenspel. De achterzijde van 3 wanddelen is vervaardigd van semi precious stones wat s avonds zorgt voor een uniek effect.

Equinox One
Equinox One

WoW wat mooi!  Wil je meer zien van Culimaat? Bekijk hier hun OBLY profiel voor nog meer mooie projecten! 

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie.