Stoere industriële keuken

Louwerse de Jong Interieurs   

Een karakteristieke keuken die onderscheidend is, dat was de wens van de huidige bewoners. De opdrachtgever en zijn familie zijn reisluchtige en avontuurlijke levensgenieters. Zij wonen in een prachtig herenhuis met veel sfeer. De nieuwe keuken is hier perfect op aangepast. 

Louwerse de Jong interieurs bestaat uit een team van echte vakmensen die met veel passie allerlei soorten interieur ontwerpen en maken. Prettig samenwerken met goede partners, persoonlijk contact en flexibel op elkaar inspelen. Zo luidt de bedrijfsfilosofie van Louwerse de Jong interieurs. Van een aankleding van een kapsalon tot een droomkeuken in een woonhuis, Louwerse de Jong interieurs levert alles op maat, naar wens van de klant en op het hoogste niveau.

stoere industriële keuken

Voor deze stoere industrieel uitziende keuken is er een volledig andere indeling bedacht. Louwerse de Jong heeft voor deze woning een gehele nieuwe keuken verzorgd.  

Om de keuken ruimer te maken zijn er muren opengebroken en er is een stuk van de hal bijgekomen. Ook is er een glazen achterpui aangebracht waardoor er veel licht in de keuken is bijgekomen. Er zijn veel industriële details in deze stoere keuken verwerkt. Een opvallend detail in deze keuken is uiteraard de bakstenen muur. Deze muur is volledig nieuw tijdens de verbouwing aangebracht. Hierbij is gebruik gemaakt van de stenen die uit het huis zelf zijn gesloopt toen de oude muren werden opengebroken, iets wat de keuken een persoonlijke touch geeft.   

Het rek dat aan het plafond hangt is een eigen modulair systeem dat ontwikkeld is door Louwerse de Jong interieurs. Ook de afzuigkap is geheel custom made. De meest gebruikte materialen in deze keuken zijn onder andere oud eiken fineer, hardsteen en staal. Een typisch ontwerp van Louwerse de Jong. De grote industrieel uitziende lampen zijn Jieldé lampen. Een onderscheidend ontwerp waarin ze op zoek zijn naar mooie niet alledaagse materialen met comfort en luxe. Een heel erg geslaagd project vinden wij.

stoere industriële keuken
stoere industriële keuken
stoere industriële keuken
stoere industriële keuken


stoere industriële keuken
stoere industriële keuken
stoere industriële keuken

Wil je meer zien van Louwerse de Jong interieurs? Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten 

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie hier