Wildhagen design keukens

Wildhagen design keukens

Nieuwbouw hoekwoning met een verrassend interieur en keuken.   

In opdracht van Wildhagen Design keukens, hebben we in samenwerking met onze vaste partner op het gebied van film en fotografie Kaige productions, de nieuwe keuken van Danique en Martijn op de gevoelige plaat vastgelegd. Een smaakvolle keuken waarmee Wildhagen zelfs de Global Kitchen Design Award 2018 heeft gewonnen. Over de prijs later meer.  

De bewoners zijn een jong stel die vanaf het allereerste begin betrokken waren bij de plannen voor een kleinschalige nieuwbouwwijk, nu 4 jaar geleden en uiteindelijk zelf een kavel hebben verkregen. Door de betrokkenheid vanaf het begin hadden zij een grote inspraak over de uiteindelijke indeling van hun huis wat je terugziet in openheid door de vide, stalen trap die helemaal van boven naar benden loopt en uiteraard de keuken. Het betreft een hoekwoning die nu 3 maanden geleden is opgeleverd.    

Ad Wildhagen is zeer actief en succesvol op social-media. Ook voor Danique en Martijn was Facebook de eerste kennismaking met Wildhagen Desing keukens. Na gesprekken met Ad is uiteindelijk besloten om te gaan voor een groot, wit Leicht kookeiland met een zwart stalen afzuigsysteem en een witte kastenwand met de apparatuur er zichtbaar in verwerkt. De kast met grote open vakken links en de wand met beplanting zijn eigen ideeën van de bewoners.

Wildhagen design keukens
Wildhagen design keukens
Wildhagen design keukens

Over Wildhagen Design keukens

Wij hebben Ad eind 2017 leren kennen. Het eerste gesprek was om de deelname aan het OBLY platform te bespreken. Ad gaf aan echt maar maximaal 10 minuten te hebben, uiteindelijk hebben we ruim een half uur gesproken en is de hele geschiedenis rondom het merk Wildhagen aan bod gekomen. Van zijn opleiding in marketing en reclame en hard werken in het bedrijf van zijn vader tot de onderneming en begrip wat Wildhagen Design keukens anno nu is.    

De tijd die hij voor ons nam is kenmerkend voor de persoon Ad Wildhagen, een echt mensen mens en iemand die zeer gepassioneerd kan praten over zijn liefde voor mooie maatwerk keukens. Dit is ook wat we terughoren van Danique en Martijn, prettige gesprekken met vakkundig advies en oplossingen waar jezelf niet zo snel aan zou denken.    

Veel klanten vinden de weg naar Wildhagen Design keukens via social media waarop Ad erg actief is. Vanuit heel Nederland bezoeken mensen de showroom van Wildhagen nadat ze foto's van projecten op social hebben gezien. 

Wildhagen design keukens
Wildhagen design keukens

Met deze keuken heeft Wildhagen Design keukens de Global Kitchen Design Award 2018 gewonnen.   

Global Kitchen Design Award 2018 voor Wildhagen Design keukens.

Wie heeft de mooiste LEICHT-keuken van het hele land? In de door de keukenfabrikant LEICHT geïnitieerde wedstrijd Global Kitchen Design worden keukens onderscheiden, die qua planning en uitrusting in bijzondere mate overtuigen en inspireren. Dit jaar heeft de Wildhagen Design keukens uit Breda de gewilde nationale onderscheiding in de wacht gesleept. De feestelijke prijsuitreiking vond plaats op 27-10-2018 in het kader van de LEICHT DESIGN SHOW in Waldstetten.   

De Global Kitchen Design Award is een in de keukenbranche unieke ideeënwedstrijd die alle LEICHT-partners evenals architecten en interieurdesigners de mogelijkheid biedt om hun keukenconcepten aan een internationaal publiek te presenteren. Met zijn netwerk van meer dan 1.000 keukenontwerpers en -architecten over de hele wereld beschikt LEICHT over een immens creatief potentieel waarvoor de wedstrijd een platform biedt om deze vaardigheden zichtbaar te maken. Het doel is het om handelspartners en consumenten de inspiratie voor verdere creatieve interieurideeën toegankelijk te maken. De digitale wedstrijdpagina www.global-kitchen-design.com vormt daarmee behalve een platform voor de Global Kitchen Design Award ook een ideeënboek vol inspirerende voorbeelden die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende ruimtesituaties.   

Beoordeeld werden de inzendingen door middel van een online-verkiezing met deelneming van meer dan 1.000 LEICHT-keukenadviseurs en architecten. Dankzij de praktijkgerichte evaluatie konden de meest sluitende totaalconcepten, de meest virtuoze ontwerpideeën en de meest gedetailleerde planningen worden geselecteerd. Wildhagen Design keukens die geregeld aan de door LEICHT aangeboden scholingen deelneemt, heeft daarbij met zijn project onder 380 projecten uit 28 landen zonder enige uitzondering overtuigd.

Wildhagen design keukens

Over Leicht keukens:   

Site Leicht keukens:

"Sinds 90 jaar zorgt LEICHT met hoog kwalitatieve keukens voor furore. Elke keuken wordt tot leven gewekt door het uitgekiende samenspel van alle componenten, door de virtuoze compositie van materiaal, kleur, architectuur en licht. Reeds van oudsher creëren wij in onze eigen Interior-Design-Studio inbouwkeukens met design- en functiegerichte productinnovaties.   

Wij ontwikkelen exclusieve keukens die zich oriënteren op de markt en de wensen van onze klanten. Met LEICHT keukens kunnen keukenliefhebbers hun idealen realiseren. De mogelijkheden bij de individuele keukenplanning zijn onbegrensd. Voor welke vormgevingselementen uiteindelijk ook wordt gekozen – een LEICHT keuken is het middelpunt van het huiselijk leven, waar het gezin graag vertoeft en gasten zich rondom thuis voelen. Met onze innovatieve planningsbouwstenen en flexibele modules kunnen keukens volgens persoonlijke ideeën en wensen worden ontwikkeld."

Wildhagen design keukens
Wildhagen design keukens
Wildhagen design keukens
Wildhagen design keukens
Wildhagen design keukens
Wildhagen design keukens
Wildhagen design keukens

Wil je meer zien van Wildhagen? Bekijk hier hun website voor nog meer mooie projecten. 

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie.