Industriële deuren op maat

GEWOONGERS
Merken  

GewoonGers is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van industriële aluminium deuren op maat. Deze nu zeer populaire deuren zijn veelal uitgevoerd in een staallook met een  referentie en knipoog naar industriële verleden. Deuren kunnen in alle denkbare afmetingen en soorten geleverd worden. Ook ontwerpt en produceert GewoonGers aluminium wanden / puien waarin de deuren zijn geplaatst. Aan de hand van 4 verschillende projecten nemen we je mee en laten we je de stijlvolle mogelijkheden zien.

Project 1: industriële deuren op maat

In deze woning is het ontwerp voor de industriële deuren door de bewoners zelf gedaan. GewoonGers was verantwoordelijk voor de productie en plaatsing. Door de deuren is er mooie combinatie ontstaan tussen enerzijds het robuuste en industriële karakter van de deuren en anderzijds een warme en huiselijke sfeer door de combinatie van de antraciet zwarte deuren en de denimblauwe wanden.    

In deze woning is gebruik gemaakt van een dubbele (industriële) draaideur die voorziet in een maximale opening. De onderzijde van de deuren is voorzien van blinde aluminium plaat die aan weerszijden is gepoedercoat. Deze aluminium platen zijn in alle denkbare maten en kleuren leverbaar.    

Alle industriële maatwerk deuren van GewoonGers zijn van aluminium.

Industriële deuren op maat
Industriële deuren op maat

Project 2: industriële deuren op maat 

Dit maatwerk project met de industriële deuren, in een pui over de volledige breedte en hoogte is onze favoriet. Bijzonder stijlvolle manier om 2 ruimtes van elkaar te scheiden, maar toch ook weer de verbinding te behouden door het vele glas in de pui en de deuren.       

Deze industriële aluminium pui met deuren is uitgevoerd in een grote vlakverdeling met mooie ranke en sierlijke profielen wat het totaal een verfijnde uitstraling geeft. Het bijzondere aan dit project is dat de pui in een hoek is geplaatst met de houten deuren naar de gang. Wanneer je foto's niet hebt gezien zou je de vraag kunnen stellen of dit wel samengaat: hout en aluminium naast elkaar (in een staallook)? Antwoord op de vraag is: bekijk de foto's maar eens goed...   

De pui en de deuren zijn geplaatst in de woning van een interieurarchitect die het ontwerp regelmatig gebruikt om aan consumenten te laten zien.   

Voor de geïnteresseerden hierbij ook de exacte maatvoeringen van de wand en deuren:    

  • Afmetingen: 3310 x 2871 (breedte x hoogte) 
  • Kleur: RAL 7021, mat met structuur (standaard voorraadkleur GewoonGers) 
  • Scharnierdeur, dubbel 
  • Deurbeslag is voorzien van poedercoat (zie voorbeeldfoto bijlage) 
  • Wanddikte: 47mm (altijd bij GewoonGers) 
  • Glastype: 33.1 helder gelaagd glas (veiligheidsglas)

Industriële deuren op maat

Project 3: industriële deuren op maat 

Ook dit project is een ultiem voorbeeld van de schoonheid van industriële deuren in een wand.    

De mooie hoge plafonds met klassieke ornamenten combineren op een stijlvolle manier met de aluminium wand en deuren uitgevoerd in een staallook. Door de hoogte was het in deze woning mogelijk gebruik te maken van een bovenlicht boven de industriële deuren waardoor de moderne wand toch een warme uitstraling krijgt.   

De wand en deuren zijn uitgevoerd in de kleur RAL 7021 met grove structuur. Deze donkere RAL kleur is bijna zwart, waardoor deze beter tot zijn recht komt binnen dit interieur. In de poedercoating is een structuur verwerkt die de wand tot leven brengt en gelijktijdig een knipoog naar de industriële deuren en puien van vroeger.

Industriële deuren op maat
Industriële deuren op maat
Industriële deuren op maat
Industriële deuren op maat

Project 4: industriële deuren op maat 

Ook in deze woning zie je weer goed dat een scheidingswand een perfecte manier is om 2 ruimtes te scheiden van elkaar. Doordat de scheidingswand bijna volledig bestaat uit glas, afgewisseld met de ranke aluminium profielen, behoud je overzicht, lichtinval en een gevoel voor ruimte.   

De vakindeling van de wand en de deuren benadrukt dat een industriële look toch warm en huiselijk kan zijn.

Industriële deuren op maat
Industriële deuren op maat
Industriële deuren op maat

Wil je meer zien van GewoonGers? Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten. 

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie.