Accessoires buitenkeukenDE MUST-HAVE ACCESSOIRES VOOR EEN COMFORTABELE BUITENKEUKEN 

Een buitenkeuken is dé plek om op warme zomeravonden samen te komen, heerlijk te barbecueën en te ontspannen. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor een mooie COOXS buitenkeuken. Maar welke accessoires zijn nu essentieel voor het ultieme buitenleven? In deze blog vertellen wij welke accessoires de echte must-haves zijn en waarom. 

Cooxs

Buitenkeuken met bar

Wat ons betreft de ideale opstelling voor een buitenkeuken: met een bar. Door een bar aan je buitenkeuken te maken ontstaat een sfeervolle opstelling en kunnen vrienden en familie eenvoudig aanschuiven. Naast dat een bar veel comfort met zich meebrengt geeft het de keuken ook nog eens een mooie uitstraling. Kortom het beste van twee werelden.

Cooxs

Een comfortabele barbecue – of andere kookelementen

Het centrale punt van veel buitenkeukens is de barbecue. Dé plek om heerlijke gerechten op een ontspannen manier en onder het genot van een drankje te bereiden. Qua barbecues is er veel keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Big Green Egg. Een echte klassieker en heel populair. En dat is niet voor niets. De Big Green Egg biedt namelijk een echte, authentieke manier van buiten koken. Gaat u liever voor praktisch gemak? Kies dan voor een mooie gasbarbecue. De modellen die COOXS inbouwt zijn altijd van de meest hoogwaardige kwaliteit en hebben een oogstrelend design. Geen lompe knoppen maar verfijnde details. 

Cooxs

Ben je gek op het buitenleven en buiten koken, maar iets minder van het barbecueën? Dan zijn er uiteraard ook andere kook-mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor mooie gaspitten van PITT cooking of strak geïntegreerde inductie. Comfortabel!

Cooxs
Cooxs

Spoelen en koelen

Niet te vergeten: het spoelen en koelen in de buitenkeuken. Voor dat eerste kunt u kiezen uit een uitgebreide collectie designkranen en -spoelbakken. Zo komen comfort en design op een mooie manier samen. Heeft u alleen koud water op het terras? Geen probleem! De kranen kunnen wij ook alleen op koud water aansluiten, of er een kleine boiler tussen plaatsen. 

 Om je gasten – en jezelf niet te vergeten – altijd van een koud drankje te kunnen voorzien is een buitenkoelkast ook een echte must-have. Met de outdoor-cooler van COOXS is uw drankencollectie mooie geëtaleerd én binnen handbereik. Cheers! 

Cooxs
Cooxs

Een ontwerp op maat

Weet u al exact hoe uw buitenkeuken eruit moet komen te zien, of heeft u nog geen flauw idee? De buitenleven-experts van COOXS komen graag met u in contact om u te voorzien van een passend advies en dito ontwerp. Laat het buiten leven beginnen!

Cooxs

 Wil je meer zien van COOXS? Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten. 

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie.