Gietvloer in woonboerderij

Project gietvloer woonboerderij

Dit blog gaat over een bijzonder mooi verbouwde woonboerderij gelegen in een klein dorp in Zuid Holland. Vanuit de fraaie oude woonboerderij heb je een uniek uitzicht op het serene landschap en water van het Braassemermeer. Met zijn traditionele en charmante uitstraling straalt de rietgedekte woonboerderij een gevoel van rust en warmte uit. Het geluid van kabbelend water en de weerspiegeling van de omringende natuur in het heldere water vormen een betoverende omgeving.

Gietvloer woonboerderij
Gietvloer woonboerderij
Gietvloer woonboerderij

Gietvloer woonboerderij

De bewoners van de woonboerderij hebben heel bewust gekozen voor een gietvloer. Best een gedurfde keuze, kies je in zo’n mooi en klassiek pand voor een traditionele houten vloer met brede plankdelen of juist voor een moderne vloer zoals een gietvloer. De keuze voor een gietvloer heeft in deze woonboerderij bijzonder goed uitgepakt. De gietvloer creëert een rustige en ingetogen sfeer in de woonboerderij en een stijlvol samenspel tussen klassiek, lang vervlogen tijden en het moderne heden.  

Oude boerderijen staan bekend om de vele met elkaar verbonden (woon) vetrekken zoals bijvoorbeeld de “opkamer”. In deze woonboerderij zie je dat de indeling van de ruimte(s) zorgvuldig is gepland. Er is een open plattegrond gecreëerd met vloeiende overgangen tussen de verschillende ruimtes. Op de onderstaande foto zie je hoe mooi de trapdelen zijn afgewerkt en de verschillende woonfuncties in elkaar overlopen. De gietvloer zorgt voor een gevoel van warmte, luxe, eenheid, kwaliteit en vakmanschap.  

De gietvloer is afgewerkt in een stijlvolle en rustige naturelle kleur. Een kleur die overeenkomt met het kleurenpalet van de rest van de woonboerderij. Door het gebruik van kleuren is er een oase van rust, eenheid en ruimte gecreëerd in de oude woonboerderij. Naast het gebruik van kleuren is er tegelijkertijd ook een speels effect gecreëerd door de authentieke, robuuste details van de woonboerderij, maar ook de meubels van natuurlijke materialen te combineren met het strakke en minimalistische van de gietvloer. 

Gietvloer woonboerderij
Gietvloer woonboerderij

Gietvloer

Een gietvloer is een moderne en naadloze vloeroplossing die steeds populairder wordt in woningen. Woningtypen kunnen variëren van een nieuwbouwwoning tot een eeuwenoude woonboerderij. Een gietvloer past eigenlijk overal en is tijdloos. Een gietvloer biedt duurzaamheid, eenvoudig onderhoud en vele mogelijkheden in afwerking, uitstraling en niet te vergeten een enorme keuze aan kleuren. 

Hierdoor kan een gietvloer volledig naar jouw wens als klant worden samengesteld en gemaakt. Voor elk type interieur en elk type woning is er dus een geschikte oplossing, waardoor jouw droomvloer gecreëerd kan worden.   

Een gietvloer van JS Floors wordt altijd met veel precisie en vakmanschap laag voor laag met de hand gegoten. Dit zorgvuldige gietproces resulteert in een vloer zonder naden, kieren of voegen waarin vuil zich kan ophopen (altijd handig in een oude woonboerderij). Hierdoor is het onderhoud van de gietvloer eenvoudig en behoudt de vloer altijd een strak en uniform uiterlijk. Bovendien is er geen sprake van materiaalverspilling, omdat alle materialen ter plaatse worden gemengd, precies zoals nodig is. Dit maakt de gietvloer niet alleen duurzaam, maar garandeert ook dat je jarenlang kunt genieten van een prachtige vloer na het gieten. Hopelijk zullen in deze mooie woonboerderij nog meerdere generaties van de stijlvolle gietvloer mogen genieten.

Gietvloer woonboerderijGietvloer woonboerderij

over js floors

JS Floors levert vakmanschap in de vorm van hand gegoten gietvloeren, waardoor elke vloer uniek is! Met hun toegewijde team van specialisten zetten zij zich dagelijks vol passie in om zowel in woningen - exclusieve woonboerderijen - als bedrijfsruimten de basis te leggen voor een prachtig interieur waar rust, ruimte en optimale leefkwaliteit centraal staan. Zij hebben al meer dan 9 jaar ervaring in deze branche.

De drijfveer van JS Floors is hun passie voor het product en het creëren van schitterende interieurs in samenwerking met hun klanten. Zij streven ernaar om vloeren van de hoogste kwaliteit te maken en niet alleen te beloven, maar ook daadwerkelijk te realiseren. Bij JS Floors staan service en kwaliteit voorop.

Quote Jack Stolk: "Negen jaar geleden begon ik in deze branche en legde ik wel 6 tot 8 gietvloeren per week. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies welke voorbereiding nodig is voor het leggen van een prachtige gietvloer en onder welke ideale omstandigheden dit in een woning moet gebeuren. Vaak kom ik aan het begin van een project in een onafgewerkte bouwval, die aan het einde van de week is omgetoverd tot een schitterende woning met een hoogwaardige gietvloer. Ik ben er trots op dat onze klanten elke dag naar hun vloer kijken en er jarenlang van genieten." 

Gietvloer woonboerderij
Gietvloer woonboerderij
Gietvloer woonboerderij
Gietvloer woonboerderij
Gietvloer woonboerderij
Gietvloer woonboederij

In deze prachtig verbouwde woonboerderij in Zuid-Holland heeft de keuze voor een gietvloer werkelijk perfect uitgepakt. De serene omgeving met het betoverende uitzicht op het landschap en het water van het Braassemermeer vormen een idyllische achtergrond voor dit traditionele en charmante huis met rietgedekte daken. De gietvloer heeft een rustige en ingetogen sfeer gecreëerd, waardoor een stijlvol samenspel is ontstaan tussen klassiek en modern.


Gietvloer woonboerderij

In dit blog hebben we het inspirerende project van de toepassing van een gietvloer in een woonboerderij besproken. Het project, uitgevoerd door JS Floors, toont de verbluffende transformatie die mogelijk is met de juiste vloerafwerking. 

JS Floors heeft bewezen een betrouwbare en professionele partner te zijn op het gebied van gietvloeren. Ze hebben niet alleen de expertise in het leveren en installeren van hoogwaardige gietvloeren, maar ook in het begrijpen van de visie van hun klanten. Met oog voor detail en vakmanschap hebben ze een prachtige gietvloer gecreëerd die perfect past bij de stijl en het karakter van de woonboerderij.

Ben je zelf in de gelukkige omstandigheid te wonen in een mooie woonboerderij en ben je op zoek naar een gietvloer? Twijfel dan niet en plan een afspraak met het team van JS Floors. 

Klik hier om meer te ontdekken over de diensten van JS Floors en hoe ze kunnen bijdragen aan de transformatie van jouw woonruimte. Zij doen niet alleen woonboerderijen, ook voor kleinere projecten ben je uiteraard welkom.