Vloeren vrijstaande villa

Weer een bijzonder mooi project in de spotlight waar voor  MoreFloors de vloeren heeft mogen verzorgen. 

In dit blog zie je het prachtige eindresultaat van de vloeren in een vrijstaande villa te Bergen op Zoom met riant uitzicht over de Bergse Plaat. 

Vloeren vrijstaande villaVloeren vrijstaande villa

Binnenhuisarchitecte Natalia Harskamp van FIVE interior art heeft dit project succesvol mogen verzorgen. De opdracht was het maken van een nieuw interieurontwerp voor een riante villa. Er is een sfeervol en warm interieurontwerp ontstaan. De bewoonster is in deze toevallig ook de interieurarchitect. De liefde voor interieurontwerp en aandacht voor details zie je overal terug, over elke stap nagedacht. 

Dit is terug te zien in het prachtige eindresultaat. Het granieten blad is ook door FIVE interior art geselecteerd en vervaardigd door REVY STONE. Het interieur en de maatwerk meubels zijn geleverd en  geïnstalleerd door Luxury design interiors LTI design.

Vloeren vrijstaande villa

Op de eerste verdieping en in het kantoor is er gekozen voor een Europees eiken kern gerookte visgraat vloer. Op de aanwezige bloktrap is hetzelfde Europees eiken toegepast. In de hobbyruimte is er gekozen voor een Novilon vloer, deze vloer is relatief zacht en dempend. Er is van te voren in samenwerking met top licht architecte Susanne Brenninkmeijer van Licht + RAUM consultants uit Brasschaat een gedetailleerd lichtplan uitgewerkt.   

Vloeren vrijstaande villa
Vloeren vrijstaande villa
Vloeren vrijstaande villaVloeren vrijstaande villa

Het materiaal en de kleur van een vloer zijn erg bepalend voor de sfeer van een ruimte. MoreFloors is de specialist op het gebied van vloeren. Elke vloersoort die je maar kunt bedenken kan MoreFloors realiseren. Van houten vloeren, tegel vloeren, betonvloeren tot aan vinyl en PVC vloeren. MoreFloors heeft samen met FIVE interior art een passend tegel- en vloeren plan ontwikkeld. Er zijn weloverwogen keuzes gemaakt op het gebied van het samenstellen van de juiste kleurcombinaties.

Het eindresultaat mag er zijn. De vloeren lopen in de hele villa in elkaar over dankzij de perfecte afstemming met alle partijen. 


Fotografie:  Rene van Dongen


Wil je meer zien van MoreFloors  Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten.

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik 
hier voor meer informatie.