Geniet van extra luxe in je huis en tuin

Gun jezelf wat extra luxe in en rondom huis. Voeg elementen toe waardoor je helemaal tot rust kunt komen en optimaal kunt genieten. Weg met die spanning van een drukke werkdag! Het is tijd voor een heerlijk momentje voor jezelf. Welke van de onderstaande luxe items zou jij graag in huis halen of in jouw tuin plaatsen?

Jacuzzi

Luxe massagestoel

Heb je regelmatig last van spierpijn, nekpijn of rugklachten? Dan is een massagestoel een geweldige aankoop. Op ieder gewenst moment kun je genieten van een stevige of ontspannende massage. Je hoeft er de deur niet meer voor uit! Massagestoelen zijn niet alleen een aanwinst voor in huis, maar ook erg populair bij bedrijven. Want zeg nou eerlijk: wie zou er geen massagestoel op kantoor willen hebben?

Professionele zonnebank 

Een hele serre is natuurlijk een best grote investering en niet iedereen beschikt over een ruimte om het te laten plaatsen. Gelukkig zijn er nog verschillende alternatieven. Vervang bijvoorbeeld je dichte deuren voor glazen deuren. Het zorgt direct voor een ander effect en daarnaast heb je een betere inkijk en natuurlijk meer licht. Dit geldt zowel voor de binnendeuren als de deuren die naar buiten gaan. 

Buitensauna of infraroodsauna

Veel mensen zien de sauna als een plek om optimaal te ontspannen. Kom ieder weekend tot rust in jouw eigen Finse sauna, barrel sauna of infraroodsauna. Zowel buitensauna’s als binnensauna’s zijn geheel op maat te maken. Hierdoor past de sauna altijd bij jouw wensen en de omgeving. Er kunnen zelfs infraroodsauna’s gemaakt worden voor onder een schuin dak.

Sauna

Jacuzzi in de tuin

Schaf een jacuzzi aan van hoge kwaliteit om te genieten van heerlijk warm water, onderhoudsgemak en een lange levensduur. Een goede buitenspa is voorzien van de aller beste verwarmingselementen én het juiste isolatiemateriaal. Hierdoor blijft het water heerlijk warm zonder dat de kosten de pan uit rijzen. Bovendien zorgt een goede spafilter ervoor dat de jacuzzi mooi schoon blijft.

Kwalitatief fitnessapparatuur

Hoewel niet iedereen het ermee eens zal zijn, is ook sporten een vorm van ontspanning. Het is natuurlijk helemaal fijn als je na een work-out de infraroodsauna in kunt duiken of kunt genieten van de massagejets in de jacuzzi. Voor de beste fitnesservaring investeer je in apparatuur van hoge kwaliteit. Je voelt het verschil! Daarnaast geniet je van luxe extra’s zoals een uitgebreid display met nauwkeurige informatie. Op sommige displays is het zelfs mogelijk om een route te lopen/fietsen of om jouw favoriete serie af te spelen op het scherm.