Glas dat betaalbaar is en ook nog eens bij jouw huis past

De meeste mensen zeggen: hoe meer licht in huis, hoe beter! Meer licht in je woning creëert een gevoel van meer ruimte en geeft je energie. Een extra raam toevoegen zorgt vanzelfsprekend voor extra daglicht. Mocht je nu niet in de gelegenheid zijn om deze te plaatsen, dan zijn er nog genoeg andere mogelijkheden om dit probleem op te lossen. Ben je benieuwd hoe? Lees dan verder!

Maak een serre van glas

Serre

Heb je nog extra ruimte over voor een uitbouw én ben je op zoek naar wat extra lichtinval? Dan hebben wij de perfecte oplossing. Ga voor een glazen serre! Een glazen serre zorgt naast het vele licht ook voor een fijne plek als het wat minder weer is buiten. Je hebt het gevoel dat je alsnog buiten zit, maar dan veilig, warm en droog. Over veilig gesproken… voor een verzekerde veiligheid raden wij aan om een serre te laten plaatsen met gelaagd glas. Dit glas is opgebouwd uit verschillende lagen. Dit zorgt ervoor dat als het glas toch mocht breken, het een geheel blijft en er geen stukken ontstaan die je kunnen bezeren. Gelaagd glas heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en is er in verschillende soorten. 

Vervang deuren door glas

Een hele serre is natuurlijk een best grote investering en niet iedereen beschikt over een ruimte om het te laten plaatsen. Gelukkig zijn er nog verschillende alternatieven. Vervang bijvoorbeeld je dichte deuren voor glazen deuren. Het zorgt direct voor een ander effect en daarnaast heb je een betere inkijk en natuurlijk meer licht. Dit geldt zowel voor de binnendeuren als de deuren die naar buiten gaan. 

Spiegel op maat

Weerkaatsing van het licht

Het gebruik van spiegels is een ander alternatief dat je kunt toepassen in je interieur. Met de spiegels kan je er nog beter voor zorgen dat het licht wordt weerkaatst voor extra lichtinval. Het is hierbij wel belangrijk dat je de spiegel op de juiste plek plaatst, zodat je er het meest profijt van hebt. Het kan voorkomen dat je hierdoor niet een standaard spiegel kunt plaatsen. Daarom kan je tegenwoordig heel gemakkelijk een spiegel op maat laten maken. Je weet dan zeker dat de spiegel in iedere ruimte op de gewenste plek geplaatst kan worden.

Al met al zijn er genoeg mogelijkheden om meer lichtinval in je woning te creëren. Ben jij er al uit wat het gaat worden in jouw woning?