Industriële bartafel


Industriële bartafels

Een tafel is voor veel mensen het hart van de woonkamer. Een plek waar mensen automatisch naartoe trekken en graag willen zijn. Het is het middelpunt van gezelligheid, goede gesprekken en saamhorigheid. Een bartafel industrieel doet niet alleen dit, maar is volgens kenners, anders dan een doorgaans kolossale eettafel, ontzettend multifunctioneel en daardoor erg praktisch. Je kunt dit type tafels meermalen per dag gebruiken. Of het nu in de ochtend is voordat je naar werk gaat voor een kop koffie, of in de avond voor een biertje met vrienden. Deze tafel is compact en daarmee ruimtebesparend. Ook is een bartafel vaak hoog in plaats van breed en neemt daardoor qua oppervlak minder plek in de eetruimte in beslag. Het is dan ook de bedoeling dat je aan deze tafel staat of op hoge krukken zit waardoor het “bar-gevoel” wordt benadrukt. Een bartafel is de perfecte oplossing voor een interieur waar geen grote eettafel past en voor iedereen die zijn ruimte efficiënt wilt gebruiken.

Industriële bartafels

Hoewel bartafels niet bovenaan het lijstje staan van meubels die je nodig hebt, is dit meubel een welkome aanvulling tussen de overige tafels die je in huis hebt. Het zorgt namelijk voor een ontspannen en gezellige sfeer in je huis. Daarnaast is een bartafel in je kamer een echte blikvanger. Daarom is het belangrijk om een bartafel uit te zoeken die bij jou past. Bij Robuuste Tafels ben je aan het juiste (web)adres. Zij maken de gewenste bartafel op maat maar leveren ook allerlei robuuste bartafels direct uit voorraad.

Industriële bartafel

Wanneer je zo’n meubelstuk in huis haalt is het belangrijk dat je er voor zorgt dat de bartafel de ruimte heeft om te stralen. Zet hem niet in een hoekje achteraf of verscholen achter de bank maar creëer een plek waar jouw bartafel optimaal benut kan worden. Een bartafel is ideaal om op een subtiele manier twee ruimtes visueel te scheiden. De tafel zorgt voor een natuurlijke afscheiding in huis maar ook kun je hem kwijt in de kleinste hoekjes zonder dat hij zijn functionaliteit verliest. Voor iedereen die opzoek is naar een goed alternatief voor de standaard eettafel is de bartafel een goede optie. 


Industriële bartafel