Schuttingen in de tuin

De lente komt er aan en dat betekent dat het beter weer wordt. Wanneer je een mooie tuin hebt, is een verjaardag een perfecte gelegenheid om dit buiten te vieren. Een feestje in de tuin geeft een bijzondere én gezellige sfeer. Toch heb je niet zomaar een geslaagd tuinfeest. Er zijn namelijk een aantal puntjes waar je op moet letten wanneer je een feestje in de tuin organiseert. Wij zetten een paar tips op een rij, zodat jij het perfecte feest kunt organiseren.

Schuttingen in de tuin

Maak het knus


Op jouw feest wil je natuurlijk een gezellige sfeer. Dit kan op verschillende manieren worden bereikt. Ten eerste wil je een knus gevoel en een beetje privacy creëren. Dit kan door middel van het plaatsen van een schutting in de tuin. Op deze manier sluit je de tuin voor een deel af en heb je niet het gevoel dat de buren meekijken. Zo kun je lekker je gang gaan en voelen je vrienden zich vrij. Ten tweede kun je sfeer toevoegen aan je tuin. Dit kan bijvoorbeeld door lampjes op te hangen aan de schutting. Ook andere decoratie zoals slingers kunnen worden opgehangen. Daarnaast zou je een thema voor het feest kunnen kiezen en dit thema doortrekken in de decoratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Hawaiiaans thema met opblaas palmbomen, kokosnoten, flamingo’s en bloemen kettingen. Vraag je gasten om zich te verkleden zo wordt je themafeest een groot succes!

Schuttingen in de tuin

Warm en droog

In Nederland weet je natuurlijk nooit of het de hele dag droog blijft. Wees de regen voor en voorkom dat je gasten nat worden geregend. Je kunt eenvoudig een partytent online kopen, zodat je feest niet door het weer wordt verpest. Vaak zijn ze makkelijk in elkaar te zetten door middel van een kliksysteem. Afhankelijk van de grootte van je tuin, kies jij de perfecte maat voor een partytent uit.  Daarnaast wil je dat je gasten het warm genoeg hebben. Overdag kan het een aangename temperatuur zijn, maar ‘s avonds kan het erg afkoelen. Zorg daarom dat je een heater, verwarming of dekens in de tuin hebt. Plaats een elektrische verwarming in de partytent, zodat het lekker warm blijft. 

Schuttingen in de tuin

Kortom, maak je tuin gezellig en bedenk een leuk thema voor jouw feest. Ga helemaal los met de decoratie en plaats een schutting voor de privacy. Koop daarnaast een partytent zodat je ook ‘s avond en bij regen een droge warme plek hebt. Op deze manier organiseer jij een geslaagd tuinfeest waarover je vrienden het blijven hebben!