Visgraat PVC-vloeren

Een visgraat vloer is dé trend van nu. Steeds meer mensen kiezen voor een visgraat PVC-vloer. Dit komt omdat je de beste kwaliteiten van twee vloeren samenvoegt. Het chique en tijdloze van een houten visgraat vloer en de praktische voordelen van een PVC-vloer. We leggen je hier uit waarom een visgraat PVC-vloer zo populair is en zetten de voordelen voor je op een rijtje.

VISGRAAT PVC-VLOEREN

De belangrijkste reden waarom vloeren met een decoratiemotief, zoals een visgraatpatroon, populair zijn, is door de speelse en karakteristieke uitstraling. Deze vloer biedt een mooi alternatief voor de klassiekere recht aangelegde vloer. De visgraat vloer geeft een twist aan je interieur en staat erom bekend bij elke interieur stijl te passen. Wil jij je klassieke interieur een industriële look geven? Of je landelijke woning een strakke en moderne look? Dan is dit patroon de perfecte keuze!

VISGRAAT PVC-VLOEREN

Niet alleen zorgt het patroon van deze vloer voor een chique uitstraling in je woning, door te kiezen voor een PVC-vloer ben je ook nog eens jarenlang verzekerd van een topkwaliteit vloer. De toplaag van PVC-vloeren kan een bepaalde structuur worden gegeven, de zogenaamde ‘register embossing’, waardoor de vloer nog echter aandoet. Door de kleurechtheid, stevigheid en noesten/naden is de vloer uiteindelijke niet meer te onderscheiden van een echt houten vloer.

VISGRAAT PVC-VLOEREN

We zetten hier de voordelen van een PVC-vloer voor je onder elkaar. 
1. Een PVC-vloer is sterk en kras vast. Schoenen of speelgoed zullen geen beschadigingen achterlaten.
2. Een
PVC-vloer is onderhoudsvrij. Een PVC-vloer is een van de makkelijkst te reinigen vloeren. Ga er af en toe overheen met een sopje en de vloer blijft zo goed als nieuw! 
3. Een PVC-vloer is geluiddempend en dus erg stil. 
4. Een PVC-vloer heeft een antislip laag waardoor je meer grip hebt als je op sokken of blote voeten loopt.
5. Een PVC-vloer is bestand tegen vocht waardoor je de vloer kan door leggen in bijvoorbeeld de badkamer.
6. Een PVC-vloer is erg geschikt voor vloerverwarming. Ervaar het behaaglijke gevoel van warme voeten.


Misschien nog wel het mooiste voordeel aan een visgraat PVC-vloer is de betaalbaarheid.  

Voor meer informatie over pvc visgraat kan je je het beste wenden tot een vakspecialist voor de mogelijkheden.