De mooiste kapstokken

Was je in de veronderstelling dat er alleen maar standaard kapstokken bestonden? Dan ga ik daar verandering in brengen want ik heb de aller mooiste design kapstokken bij elkaar gezocht om met jullie te delen.   

Het komt niet zo vaak voor dat je bij iemand thuis binnen komt en denkt wauw wat een mooie kapstok! Maar zo moeilijk is het eigenlijk niet om zo'n 'entree' te creëren en ik maak het nog een stapje makkelijker voor je.

De mooiste kapstokken

 Een oplossing die je makkelijk ook zelf kan maken door bijvoorbeeld stokjes aan een plank te monteren en deze tegen de muur de plaatsen. Met een paar plankjes kan je ook leuk afwisselen en de indeling van je kapstok zo nu en dan eens veranderen.

De mooiste kapstokken

Een vergelijkbaar concept zijn 'The Trumpet' hangers van Rizz. De vorm is geïnspireerd op de trompet, en daarbij is het de bedoeling dat je je eigen symfonie creëert. Het zijn losse hangers die in verschillende kleuren komen, van staal tot plastic en liquid wood. Houdt je van subtiel en minimalistisch kies dan voor de witte kleur en laat de kapstok haast weg vallen tegen een zelfde kleur muur. Rizz heeft naast The Trumpet ook prachtige ontwerpen voor andere kapstokken en handige voorwerpen voor in de hal zoals deurmatten, kandelaars, paraplu stands etc. Bekijk ook het profiel van Rizz op OBLY.

De mooiste kapstokken
De mooiste kapstokken

Grundwieboden Design ontwerpt een kapstok die ingeklapt tegen een muur kan leunen maar ook uitgeklapt opzichzelf kan staan. Te gebruiken dus voor zowel de wat kleinere hal als een ruime.

De mooiste kapstokken

Het ontwerp 'Piano' van Patrick Séha voor het Belgische label PER/USE is een prachtig minimalistische kapstok met inklapbare haken van eik of beuk.

De mooiste kapstokken

Designers Martin Parn en Edina Duflal-Parn ontworpen de kapstok 'Lodelei' voor de firma Nils Holger Moormann.

De mooiste kapstokken

Net als de 'Piano' kapstok is dit een prachtig minimalistisch ontwerp door Rene Siebum. Design van eigen bodem en een waar lust voor het oog.   

Image Source: Pinterest