Groeneveld en poirot

Familiebedrijf gespecialiseerd in mensenwerk

Wij waren met Team OBLY.com te gast bij Groeneveld & Poirot. We hadden afgesproken op hun bedrijfslocatie in Alblasserdam waar we hartelijk werden ontvangen door pater familias Herbert Groeneveld, en dochter Jannemarie. Zij hebben ons letterlijk meegenomen in het werkproces dat wordt doorlopen om tot een exclusief eindproduct te komen. Herbert runt het bedrijf samen met zijn partner André Poirot. Naast de 2 eigenaren bestaat het bedrijf uit een team vakmensen die er vaak al jaren werken, iets wat in deze tijd al veelzeggend is. Wij hebben normaal gesproken altijd contact met de dochter Jannemarie. Zij is doordeweeks druk bezig met haar studie en heeft op zaterdag nog een extra baantje. Op vrijdag is ze ook nog aan het werk voor haar vader Herbert, een goed voorbeeld van de werkmentaliteit van deze familie.

GROENEVELD EN POIROT

In 2011 besloten André Poirot en Herbert Groeneveld een samenwerking met elkaar aan te gaan. Alle twee de mannen hebben een gedeelde liefde voor het ontwerpen en produceren van mooie  interieurs en mensen. Vanuit deze gezamenlijke passie is toen Groeneveld & Poirot Interieurbouw B.V. in Alblasserdam opgericht. Anno 2019 is het bedrijf uitgerust met een compleet en modern machinepark om aan elke denkbare vraag te kunnen voldoen. Het machinepark bestaat onder andere uit CNC-frezen die continu in werking zijn om mooie en complexe ontwerpen te realiseren.

GROENEVELD EN POIROT
GROENEVELD EN POIROT
GROENEVELD EN POIROT

Door het gebruik van de nieuwste computertechnieken, wordt er op een duurzame manier met materialen omgegaan. Er wordt precies uitgerekend hoeveel er nodig is voor een product, wat er ook voor zorgt dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Hoogwaardige en duurzame materialen zijn de norm voor alle realisaties. Samen met de klant/opdrachtgever wordt een eigentijds ontwerp gemaakt, de vakmensen van Groeneveld & Poirot kruipen echt in de huid van de klant. Dit is gelijk ook de kracht van het bedrijf, echt luisteren en wensen vertalen naar een product. In goed overleg met de klant worden er keuzes gemaakt over soorten materialen en de sfeer van het eindproduct. Het team van Groeneveld & Poirot is volledig betrokken vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering. De wens van de klant wordt vertaalt naar een exclusief maatwerk product wat eenmalig exclusief wordt geproduceerd. Van woonwens naar exclusief eindproduct. De vakmensen van Groeneveld & Poirot hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat elk detail van ieder ontwerp klopt. Wanneer een klant Groeneveld &  Poirot benadert zal er nooit een standaard eindproduct volgen. Ze zetten zich altijd voor de volle honderd procent in en gaan tot het uiterste, ze zijn niet bang om een stapje (of tien) extra te zetten om tot het perfecte eindproduct te komen.

GROENEVELD EN POIROT
GROENEVELD EN POIROT
GROENEVELD EN POIROT
GROENEVELD EN POIROT
GROENEVELD EN POIROT

Nadat we je hierboven een stukje van het proces hebben laten zien, laten we je natuurlijk ook graag wat eindresultaten zien. Bekijk hieronder een aantal bijzonder mooie afgeronde projecten van Groeneveld en Poirot. 

GROENEVELD EN POIROT
GROENEVELD EN POIROT
GROENEVELD EN POIROT
GROENEVELD EN POIROT
GROENEVELD EN POIROT
GROENEVELD EN POIROT

Wil je meer zien van  Groeneveld & Poirot? Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten. 

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie.