Stijlvol en elegant interieur in penthouse

STIJLVOL EN ELEGANT INTERIEUR IN PENTHOUSE

Voor dit bijzondere project heeft Mereno nauw samengewerkt met zowel de bewoners als de betrokken architect. Vanwege de unieke indeling en de aanwezigheid van ronde muren in dit penthouse appartement, werd alles op maat ontworpen om perfect aan te sluiten op de ruimte. Door alle kamers en ruimtes in het ontwerpproces mee te nemen, heeft Mereno gezorgd voor een harmonieus geheel, waardoor deze woning een heerlijke plek is om te wonen. Het hele interieur is doordrenkt met dezelfde prachtige afwerking van eucalyptushoutfineer met een gerookt effect. Deze consistente keuze draagt bij aan de cohesie en verfijning van het interieur, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen. Het resultaat is een weelderige en uitnodigende woonomgeving die de bewoners elke dag opnieuw laat genieten van het unieke karakter van hun huis.

Stijlvol en elegant interieur in penthouse

De ingang

De ingang van het penthouse bevindt zich in het centrum van de ruimte. Het penthouse is smaakvol ingericht met symmetrie, waardoor je bij binnenkomst merkt dat bepaalde elementen aan de linkerzijde gespiegeld zijn aan de rechterzijde. Zo zie je bijvoorbeeld aan de linkerzijde een nette garderobekast, terwijl aan de rechterzijde het toilet verborgen is achter dezelfde warme panelen van eucalyptushout fineer.

Nadat je door de glazen, industriële deuren (niet vervaardigd door Mereno) bent gegaan, valt je oog direct op twee prachtig op maat gemaakte tafels, aan beide wanden geplaatst. Deze tafels zijn met zorg samengesteld en bevatten persoonlijke voorwerpen van de bewoners, waardoor je een glimp opvangt van hun unieke persoonlijkheid.

Zodra je de hoek omslaat, ontdek je aan beide zijden van de ruimte een klimaatkoelkast. Dit zorgt voor een ideale temperatuur en houdt de drankjes en versnaperingen van de bewoners perfect gekoeld.

3 tips voor het kiezen van de juiste verf voor in huis

DE KEUKEN

De keuken straalt elegantie uit met fronten gemaakt van gerookt eucalyptushoutfineer. Het keukenapparatuur is zorgvuldig geselecteerd en vormt een prachtige aanvulling op het geheel. Een ruim kookeiland met een keramisch werkblad en bronzen greeplijsten vormt het middelpunt van de keuken, waar functionaliteit en stijl naadloos samenkomen.

Als je even om het hoekje kijkt, ontdek je een handige klimaatkoelkast, perfect voor het bewaren van je favoriete drankjes en verse ingrediënten.

Woonkamer

Aan de overkant van de open ruimte bevindt zich de woonkamer. Hier worden dezelfde prachtige materialen opnieuw gebruikt: eucalyptushoutfineer met een gerookt effect. Deze warme panelen komen ook terug in de op maat gemaakte meubels die speciaal voor de woonkamer zijn ontworpen, zoals de salontafel, het haardmeubel en het tv-meubel.

De woonkamer ademt een sfeer van elegantie en comfort, waarbij de harmonie tussen de gebruikte materialen en het doordachte ontwerp centraal staat. De eucalyptus panelen voegen een natuurlijke en warme uitstraling toe aan de ruimte, terwijl de op maat ontworpen meubels zorgen voor een perfecte aanvulling op het geheel. Of je nu ontspant met een boek bij de haard of geniet van je favoriete tv-programma, de woonkamer biedt een uitnodigende en stijlvolle omgeving om van te genieten.

3 Tips voor het kiezen van de juiste verf voor in huis

Master bedroom en badkamer

De master bedroom is een toonbeeld van vakmanschap, met de achterwand van het bed en de bijpassende nachtkastjes vakkundig vervaardigd door Mereno. De achterwand vormt een prachtige puzzel, waarbij elk stukje perfect op zijn plaats valt. Vanuit de slaapkamer stappen de bewoners naadloos de badkamer binnen, waar alle meubels op maat zijn gemaakt en dezelfde warme houtfineer afwerking hebben als de rest van de woning.

In de master bedroom heerst een serene en uitnodigende sfeer, met de op maat gemaakte elementen die zorgen voor een harmonieus geheel. De zorgvuldig vormgegeven achterwand van het bed en de stijlvolle nachtkastjes geven de ruimte een gevoel van verfijning en rust. Daarnaast vloeit de esthetiek naadloos over naar de aangrenzende badkamer, waar de op maat gemaakte meubels een continue stijl en warmte creëren.

3 Tips voor het kiezen van de juiste verf voor in huis

INLOOPKAST


Betreed de prachtige inloopkast, waar een overvloed aan ruimte is om je kleding op te hangen en te organiseren. Laat je ogen even rusten op het subtiel verwerkte behang dat dienstdoet als achterwand, waardoor de ruimte een extra vleugje stijl en karakter krijgt.

Naast de ruime inloopkast is er ook een op maat gemaakte kaptafel te vinden, speciaal ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Hier kun je jezelf in alle comfort klaarmaken voor de dag, omringd door een ambiance van luxe en verfijning.

Samen met de bewoners en de betrokken architect heeft Mereno een buitengewoon project gerealiseerd. Het penthouse appartement, met zijn unieke indeling en ronde muren, heeft ons uitgedaagd om alles op maat te ontwerpen, zodat het perfect aansluit op de ruimte. Door alle kamers en ruimtes in het ontwerpproces mee te nemen, heeft Mereno gezorgd voor een harmonieus geheel, waar elke ruimte bijdraagt aan de schoonheid en functionaliteit van de woning. Het resultaat is een heerlijke plek om te wonen, waar elk detail met zorg is overwogen.

In het gehele interieur heeft Mereno gekozen voor dezelfde prachtige afwerking met eucalyptushoutfineer met een gerookt effect. Deze consistente keuze creëert een gevoel van samenhang en verfijning in de hele woning. Elk element, van de keuken tot de woonkamer, de master bedroom en zelfs de inloopkast, draagt bij aan de algehele cohesie en luxe uitstraling van het interieur.


Geïnspireerd geraakt door dit project? Bekijk hier het profiel van Mereno voor nog meer mooie projecten