FLOW tuin architectenSUMMER VIBES | FLOW TUINARCHITECTUUR

by Jeffrey Thijssen  

Nieuwe OBLY.com deelnemer die we graag aan je voorstellen. In deze summer vibes serie van 4 blogs, die tuin gerelateerd zijn, mag FLOW Tuinarchitectuur niet ontbreken. Jeffrey hebben we een aantal keer gesproken en kunnen hem het beste omschrijven als: jong, zeer ondernemend, tikkeltje eigenwijs, harde werker en een hele eigen stijl die je overal in terug ziet komen. Wij zijn vooral erg gecharmeerd van zijn coole werkauto. 

FLOW tuinarchitectuur

Direct vanuit de schoolbanken starten met een eigen onderneming doen niet heel veel mensen. Jeffrey heeft deze keuze wel gemaakt zonder een seconde spijt achteraf. Door veel zelf te leren, te luisteren naar zijn gevoel en veel inspiratie halen uit de natuur en reizen heeft hij een mooi portfolio opgebouwd van gerealiseerde projecten. Zijn specialisatie is voornamelijk het ontwerpen en realiseren van terrasoverkappingen in de ruimste zin des woords. Van klein en relatief eenvoudig tot complete tuinkamers voorzien van alle denkbare luxe.

FLOW tuinarchitectuur
FLOW tuinarchitectuur

Het ontwerpen zit in het DNA van Jeffrey, ontwerpen doet hij veelal nog op de ambachtelijke manier, schetsen met pen en potlood. Deze schetsen zijn al kleine kunstwerkjes op zich die de klanten krijgen en vaak ook ophangen in de gerealiseerde projecten. Door het goed luisteren naar de klant, alle wensen inventariseren qua materialen, budget en de schetsontwerpen komt er altijd een totaalplaatje waarin de klant zich kan vinden.

FLOW
FLOW tuinarchitecten
FLOW tuinarchitecten

Na een kijkje in het ontwerp en realisatieproces lichten we hieronder een mooi sfeervol project uit ter inspiratie. 

Sfeervolle tuin-overkapping met verticale houten lamellen. Verticaal geplaatste houten lamellen zijn helemaal dé trend van nu. De houten lamellen geven deze strakke tuinoverkapping een open maar ook intiem karakter. Je creëert een stukje privacy maar behoudt aan de andere kant het contact met de tuin. 

FLOW tuinarchitecten

Deze tuinoverkapping en zeker ook de tuin naar een ontwerp van FLOW, bieden de bewoners een constant vakantiegevoel. Het helmgras, looppad van hout, zwarte constructie en schutting, de blank houten lamellen en zeker ook de cortenstalen houtkachel maken samen van deze tuin met tuinoverkapping een zeer aangename plek die letterlijk warmte uitstraalt. In de tuinoverkapping is een verlaagd plafond geplaatst met inbouwspots waardoor je er ook in de avonduren lekker kunt genieten.

FLOW tuinarchitecten

Wil je meer zien van FLOW tuinarchitectuur? Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten.


Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie.