VONDOM Terras meubilair


Nergens is zoveel sfeer als op je eigen (tuin)terras. 

VONDOM  

Het terras en de tuin zijn steeds meer dé plekken waar je in het voorjaar, zomer en najaar tijd doorbrengt. Het terras is samen met de tuin voor veel mensen meer en meer een verlengstuk van de woning geworden. Door alle mogelijkheden op het gebied van terrasoverkappingen en bijvoorbeeld serres, die je bijna volledig kunt openen en verwarmen, kan je ook steeds langer buiten genieten van de seizoenen. 

Terras meubilair

Genieten in stijl op je eigen terras samen met familie en vrienden en voorzien van alle comfort, luxe, sfeer en beleving daar gaat dit blog over. Hoe creëer ook jij een droomterras wat helemaal jouw smaak is? Samen met het team van Vondom X PW laten we je aan de hand van terrasmeubilair, terrasverlichting en terrasaccessoires zien hoe je deze terras beleving creëert.

terrasmeubilair

We beginnen even bij begin: terrasmeubilair! Lekker ontspannen in luxe fauteuils en comfortabel zitten aan een tafel die groot genoeg is daar begint het allemaal mee. De Vondom X PW collectie is groot en biedt voor ieder wat wils. Van relatief eenvoudige terrasstoelen tot exclusieve meubelstukken. 

Terras meubilair

Wat vind jij belangrijk? Ga je echt voor design, comfort of zoek je juist een combinatie van comfort en design? Naar welke materialen gaat je voorkeur uit? Het merendeel van de Vondom X PW collectie bestaat uit de beste kwaliteit Polyethyleen, maar er zijn ook combi’s met stof en bijvoorbeeld houten poten van terrasstoelen zoals je op deze foto ziet. 

Terras meubilair

Wij zijn heel erg gecharmeerd van het beschikbare kleurenpallet in de Vondom X PW terrasmeubilair collectie. Van superstrak classy wit of chique lacquered tot alle mooie trendkleuren van nu. Concreet is er op het gebied van terrasmeubilair dus heel veel mogelijk. Ook niet onbelangrijk: De Vondom collectie is exclusief en origineel (de kans dat je buren hetzelfde terrasmeubilair hebben als jij is klein). Aan exclusiviteit hangt een prijskaartje, sommige meubelstukken zijn kostbaar maar andere terrasstoelen zijn juist weer verrassend betaalbaar.  

Get Inspired

Terras meubilair
Terras meubilair

Terras Accessoires 

Accessoires zijn net als verlichting de elementen op je terras die het verschil maken. De terras accessoires binnen de Vondom X PW collectie bestaan voornamelijk uit planters. Voor ons eerlijk gezegd ook een nieuw woord. Planters zijn geen plantenbakken maar design items waar je ook planten in kunt plaatsen. 

Terras meubilair
Terras meublair

Wij vinden deze terras accessoires echt super tof. Ook hier geldt weer, van subtiel tot groot en massief met een WoW effect. Van een grote witte skull tot planters die je kunt gebruiken als afscheiding. Design is optima forma is deze planter ontworpen door de onze Nederlandse trots Marcel Wanders, een van de pronkstukken uit de collectie. Klein, groot, wit of in een andere kleur, met of zonder verlichting het kan allemaal! Het toffe van deze planters is dat je deze ook kunt verlichten voor net dat stukje extra sfeer en beleving. Lees vooral ook het onderstaande stukje over de terrasverlichting.      

Terras Meubilair

Terrasverlichting

Sfeer en verlichting zijn dé perfecte combinatie. Dit geldt ook voor buitenverlichting of terrasverlichting. De designers van Vondom zijn zich hier zeer goed van bewust. Je kan kiezen voor terrasverlichting in de vorm van lampen (klinkt logisch) of bijvoorbeeld verlichting die subtiel is verwerkt in de terrasmeubels zoals de banken, fauteuils, planters of salontafels. Designer culture is the key to our success. Ook in de verlichting zie je heel duidelijk terugkomen dat design heel belangrijk is voor het merk. 

Terras meubilair
Terras meubilair
Terras meubilair

Je kan gaan voor een mooie maar eenvoudige tafellamp of juist voor een echt statement qua verlichting. Terrasverlichting met een WOW effect die je tuin en terras s avonds sfeervol verlichten op een on-Nederlandse manier of juist het accent op een deel van je terras of tuin wat je mooi vindt. Ook hier geldt dus weer, wat spreekt je aan qua verlichting, ga je voor subtiel of een kies je voor een WoW effect? 

Je kan als laatste ook nog kiezen voor verschillende kleuren verlichting. Dit is uiteraard heel persoonlijk. Het kan heel tof zijn om een specifiek meubel, deel van je terras of zelf begroeiing in een specifieke kleur uit te lichten. Het maakt niet uit wat je kiest maar de juiste verlichting is wel een van dé sfeermakers.

Get inspired

We hopen dat je wat hebt aan de uitleg over deze 3 items waarmee je je terras optimaal kunt vormgeven en tot een ware beleving maakt Van een Ibiza gevoel tot ingetogen chique!

Ben je net zo enthousiast over de strakke en stijlvolle Vondom X PW collectie als wij? Twijfel niet en ga zelf een keer langs in de showroom in Breda en ervaar zelf wat design kan doen voor jouw terras