VONDOM X PWSUMMER VIBES | VONDOM 

Designer culture is the key to our success. This is what motivate us to create new collections that give spaces a new dimension  

VONDOM  

Hét merk op het gebied van exclusief buitenmeubilair - VONDOM-X-PW - is vanaf nu ook verkrijgbaar in de Benelux. Aan het Bredase PW Interiors de eer om uit te breiden met een exclusieve flagship store van het internationale merk VONDOM

We spraken tijdens de opening van de store uitgebreid met Ger Spronk over de buitenmeubilair collectie, de bijzondere locatie en zijn plannen voor de toekomst. Een gesprek waar wij en alle genodigden op een on-Nederlandse gastvrijheid werden getrakteerd. Ger en zijn team zorgen zoals altijd bijzonder goed voor hun gasten, alles wordt eraan gedaan om het de klanten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Food&Drinks maar ook het nemen van de tijd, werkelijk alles weten over het merk en natuurlijk de buitenmeubilair collectie zelf maken van een bezoek aan de store echt een beleving.

VONDOM X PW

VONDOM-X-PW BUITENMEUBILAIR COLLECTIE

Op het gebied van buitenmeubilair is de keuze reuze. Het aanbod is heden ten dage groter dan ooit. Zoveel mensen zoveel wensen, voor iedereen is er in principe wat verkrijgbaar maar wat is nou écht mooi en exclusief? Het antwoord is wat ons betreft heel makkelijk: de VONDOM-X-PW buitenmeubilair collectie! Een buitenmeubilair collectie ontworpen door een groot team van internationaal bekende ontwerpers zoals Fabio Novembre, Karim Rashid en vele anderen. Ook de zeer bekende Nederlandse designer Marcel Wanders, die je wellicht kent van het merk MOOOi heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwerpen.

VONDOM X PW
VONDOM X PW

desiGN thiNKING 

"De ontwerpcultuur en de sterke focus op exclusief design is de sleutel van het succes achter VONDOM. Het continu bezig zijn met design is wat het merk ertoe aanzet om nieuwe collecties te creëren die ruimtes een nieuwe dimensie geven. Zij creëren een dialoog tussen omgeving en vorm. VONDOM-stukken transformeren de eenvoudigste ruimte in een sfeervol glamour, zowel uniek als buitengewoon. Dit is waar het om gaat, het creëren van sferen waarin we ons leven kunnen vastgrijpen en voelen dat we hier zijn om het te leven, én ervan te genieten", laat sfeerbepaler Ger Spronk weten.

VONDOM X PW
VONDOM-X-PW

vondom-X-PW collectie 

We delen graag onze ervaring over wat dit merk allemaal voor moois aanbiedt maar om echt een goed beeld te vormen kan je het beste zelf een kijkje nemen in het Look Book op hun site: VONDOM-X-PW. Van top design lounge chairs en bedden, terrasmeubilair, tot buitenverlichting en bijpassende planters, alles is verkrijgbaar en vaak ook in meerdere modellen en uitvoeringen.  


VONDOM X PW
VONDOM-X-PW
VONDOM X PW
VONDOM-X-PW

wit buitenmeubilair

'Wit geeft mensen, bloemen (buitenmeubilair) en kunst de mogelijkheid om te stralen', Dit is een bekende quote van Jan des Bouvrie. Wit is ook de kleur die de boventoon voert in de VONDOM buitenmeubilair collectie. Naast wit zijn er nog vele andere kleuren verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan ecru en zwart wat ook heel populair is. De mooie meubels en accessoires die je op de site ziet geven je een exclusief Mediterraans beachclub gevoel maar zijn ook meer dan goed toepasbaar in ons eigen land, in jouw eigen tuin. Je kan gaan voor groots maar bijvoorbeeld ook voor een of meerdere echt toffe eyecatchers zoals op de  onderstaande foto. Het VONDOM-X-PW team helpt je graag met het maken van de juiste keuzes. 

VONDOM X PW

vondom de beste kwaliteit 

Kwaliteit: bij een merk als dit mag je er vanuit gaan dat zij alleen de allerbeste kwaliteit leveren. VONDOM doet dit ook maar gaat nog verder. Al hun producten zijn uitgevoerd in de beste kwaliteit Polyethyleen waardoor ze niet verkleuren, je ze gerust het hele jaar buiten kunt laten staan en geen tot weinig onderhoud nodig hebben.

VONDOM DUURZAAMHEID revolution

Veel bedrijven praten over duurzaamheid maar VONDOM doet hier echt iets aan. Je hebt de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs hun producten te kopen die geproduceerd zijn uit gerecycled plastic uit de Middellandse zee. Cool! Hier kan je er alles over lezen. 

Kan je niet wachten om de collecties te bekijken? Bekijk alvast eens de VONDOM  website en download het VONDOM Look-Book. 

VONDOM-X-PW

Over PW INTERIORS. 

Het PW Interiors verhaal begon in augustus 2013 en is uitgegroeid tot een flagshipstore waar je naast unieke boomstamtafels tal van internationale collecties, inspirerende interieurcorners en uitzonderlijke objecten kunt ontdekken.   

Sinds de start maakt de persoonlijke aanpak het verschil. Voor elk project creëren interieurarchitecten, -ontwerpers en stylisten een concept op maat, al dan niet in samenwerking met een eigen (interieur)architect.  PW Interiors combineert warme materialen en uniek meubilair tot buitengewone interieurs met een persoonlijke touch.  

Ben jij net zoals enthousiast over de VONDOM-X-PW collectie als wij geworden? Laat je verrassen door de mooie locatie, de collectie en de vermaarde gastvrijheid van het VONDOM-X-PW Team

Bezoekadres is:  Spinveld 22, 4815 HS Breda Tel +316 - 51 36 28 78  info@vondom-x-pw.nl

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie.