Hoge barstoelen voor buiten


Hoge barstoelen voor buiten worden steeds populairder. Op het moment dat je op zoek gaat naar een nieuwe tuinset, dan zijn er ontelbare mogelijkheden. Je zou kunnen kiezen voor een diningset met lage stoelen, maar ook een barset is een mooie eigentijdse optie. De hoogte van de barstoel en bartafel kan namelijk zorgen voor extra dynamiek in de tuin! Zo creëer je een speels effect.

Hoge barstoelen voor buiten
Hoge barstoelen voor buiten

Een hoge barstoel voor buiten is helemaal hip tegenwoordig. Door het plaatsen van een hoge bartafel met hoge barstoelen krijgt jouw tuin een unieke uitstraling. Door te variëren met verschillende hoogtes in je tuin, creëer je een speels effect in jouw tuin.  Zo kan je meubels zoals hoge barstoelen en hoge bartafels plaatsen maar denk ook aan verschillende hoogtes van planten en bomen. Speel in op de hoogteverschillen van je tuin. 

De Sophie Wave barstoel

Ben jij opzoek naar hoge barstoelen voor buiten? Dan is de Sophie Wave barstoel misschien wel iets voor jou! De Sophie Wave barstoel is een hoge barstoel voor buiten met een optimaal zitcomfort dankzij de hoge rugleuning. De speciale Curved technology zorgt voor een ergonomische vormgeving van de hoge barstoel.

Hoge barstoelen voor buiten
Hoge barstoelen voor buiten

High dining maar dan net even anders, zo valt de Sophie Wave barstoel het beste te omschrijven. De perfecte tuin set combinatie voor een zomer vol gezellige avonden en diners. Een bartafel is natuurlijk ook een soort statafel, handig wanneer jij een tuinfeest geeft of gewoon een gezellige borrel hebt met vrienden.     

De hoge barstoel voor buiten is licht van gewicht, waardoor deze makkelijk te verplaatsen is. De kuip is 100% recyclebaar en daarom erg duurzaam. Dankzij het kunststof materiaal zijn de hoge barstoelen voor buiten bestand tegen alle weersomstandigheden. De hoge barstoel voor buiten is onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken, waardoor je zorgeloos kunt genieten van de hoge barstoelen. De kwaliteit wordt benadrukt met een garantie van 5 jaar.  

De hoge barstoelen voor buiten worden net als de andere Sophie kuipstoelen geproduceerd in Nederland. De Hoge barstoelen zijn verkrijgbaar in het zwart, wit en antraciet. De hoge barstoelen zijn gemakkelijk de combineren met andere materialen zoals hout. 

Combineer de hoge barstoel bijvoorbeeld met de teakhouten Yasmani bartafel. Creëer eenheid of varieer met verschillende kleurcombinaties. Zo kun je kiezen voor witte hoge barstoelen met de zwarte bartafel of andersom. Ook kun je bijvoorbeeld wit met antracieten barstoelen combineren. Eindeloos variëren dus!  

De plaats van je tuinset kan veel doen met jouw tuin. Zo kun je kiezen om een tuinset met hoge barstoelen in een hoek te plaatsen of juist in het midden van de tuin.  Doordat de hoge barstoelen eenvoudig te verplaatsen zijn door het lichte gewicht, kun je snel en makkelijk de plaats en positie van de hoge barstoelen veranderen.

Maak jouw tuin gezellig met deze unieke hoge barstoelen voor buiten. De Sophie Wave barstoel is een excentriek en duurzaam product. Een onderhoudsvriendelijk comfortabel tuinmeubilair waar je tijdens je ontbijt, lunch, borrel of diner urenlang op kan zitten dankzij de ergonomische vormgeving van de hoge barstoel.     

De Sophie Wave barstoel is een ideale stoel voor jou wanneer jij een stoel van kwaliteit wilt met een hoog zitcomfort en een strakke en moderne uitstraling.