Modulaire loungeset Ibiza


Misschien heb je deze loungeset al voorbij zien komen: de eerste modulaire loungeset volledig vervaardigd uit kunststof. Deze set is nieuw in het assortiment van Hartman en bij het ontwerp is rekening gehouden met flexibiliteit en gemak. Doordat de loungeset modulair is, blijf je de vrijheid houden om de set naar wens uit te breiden of compacter te maken. Deze loungeset draagt de naam Ibiza en biedt uiteenlopende mogelijkheden. Meer weten over deze modulaire loungeset? Lees het hier. 

Modulaire loungeset
Modulaire loungeset
Modulaire loungeset
Modulaire loungeset

Loungeset met losse modules 

Wat is een modulaire loungeset precies? Het is een loungeset welke bestaat uit losse modules. Hierdoor is de set praktisch en passend bij verschillende fases in je leven. Of je nu met zijn tweeën bent en op zoek bent naar een balkonset of in een andere periode van je leven wilt genieten van een grotere hoek-loungeset of 20-persoonsbank. Alles kan! Het is makkelijk te realiseren door het toevoegen van de losse hoekmodules of tussenmodules. Ook zijn de tafels voorzien van een praktisch systeem, waardoor je de losse tafeltjes aan elkaar kunt klikken en zo elk gewenst formaat kunt creëren

De modulaire loungeset van Hartman

Wat maakt de modulaire loungeset van Hartman zo speciaal? De loungeset is gemaakt van 100% recyclebaar kunststof, maar het heeft de looks van een Aluminium loungeset en dit is uniek op de markt. Daarnaast wordt het geproduceerd op Hollandse bodem, de Hartman fabriek staat namelijk in Losser (Overijssel). Dat een loungeset modulair is, betekent niet dat het niet stabiel is. Bij deze set ondervind je de kwaliteit en stabiliteit die je van Hartman gewend bent, benadrukt met een garantieperiode van vijf jaar. Ook kan het kunststof frame het gehele jaar door buiten blijven staan en is het eenvoudig te onderhouden. Met een sopje en een doek is dit snel geregeld.

Modulaire loungeset
Modulaire loungeset

stijlvol en comfortabel loungen

De modulaire loungeset is standaard voorzien van comfortabele lichtgrijze kussens, waardoor je urenlang kunt genieten van het buitenleven. Het doek van Olefin stof heeft een hoogwaardige kwaliteit en is bedekt met een waterafstotende finish. Mochten er onverhoopt vlekken op het doek komen, dan kunnen de hoezen in een handomdraai gewassen worden. Op de kussens ontvang je een garantieperiode van twee jaar en deze blijven het mooist als je ze opbergt in een droge ruimte. Daarnaast biedt de neutrale uitstraling van de loungeset mogelijkheden binnen uiteenlopende tuinstijlen. Van moderne tuinen tot klassieke tuinen; de Ibiza blendt zich prachtig binnen verschillende thema’s. Ook kun je er uiteraard voor kiezen om deze modulaire loungeset te combineren met sierkussens, zo creëer je een sfeervolle en/of kleurrijke zithoek. 

Modulaire loungeset
Modulaire loungeset

Modulaire loungeset van kunststof

Wil je graag zelf een loungeset samenstellen? Dan is de modulaire Ibiza loungeset zeker het overwegen waard! Wil je meer weten over het productieproces rond deze set, over de verschillende combinatie- en uitbreidingsmogelijkheden én de reden waarom deze modulaire loungeset een duurzame keuze is met het oog op de toekomst? Lees het dan hier