Barbo gietvloer in betonlook

GIETVLOER IN BETONLOOK

BARBO VLOEREN


Een stijlvolle gezinswoning waarin alles klopt! Barbo vloeren uit Den Bosch heeft met deze gietvloer in betonlook een mooie bijdrage geleverd om dit totaalplaatje compleet te maken. 

De woonwens van het gezin was een (giet)vloer die onderhoudsarm is, goed past in het interieur en praktisch is in onderhoud vanwege de 2 jongste gezinsleden en een kleine viervoeter.

Barbo gietvloer in betonlook

De keuze voor een Barbo gietvloer was snel gemaakt. Marian van Barbo vloeren staat bekend om haar hartelijkheid, vakkennis en vooral ook inzicht in het gebruik van kleuren binnen interieurs. In overleg met de bewoners is er gekozen voor een PU gietvloer die is uitgevoerd in een betonlook

Barbo gietvloer in betonlook

Woning renovatie gietvloer

De woning is door de bewoners grondig onder handen genomen. De gehele benedenverdieping is praktisch nieuw met de gietvloer die het design kloppend maakt. De muur tussen de keuken en eetkamer is verwijderd om er samen een geheel van te maken en in de keuken zelf is een mooi groot kookeiland geplaatst. 

Barbo gietvloer in betonlook

De gietvloer loopt als een geheel door in alle ruimtes en is volledig naadloos geplaatst. Details matters: Barbo staat voor deskundig advies, perfecte realisaties en afwerking. Ook in dit project zie je dat alles perfect is afgewerkt in de vele hoeken en met plinten

Barbo gietvloer in betonlook

Gietvloer in betonlook kleur

De gietvloer heeft een super mooie grijze kleur die overeenkomt met het rauwe grijze van beton (vandaar de naam - gietvloer betonlook). De kleur van de gietvloer komt goed overeen met de moderne inrichting en geeft de woning  een heel ruimtelijk en open gevoel.  

Barbo gietvloer in betonlook
Barbo gietvloer in betonlook
Barbo gietvloer in betonlook

Voordelen gietvloer  

  • Vele mogelijkheden in kleuren  
  • Onderhoudsarm
  • Praktisch in gebruik
  • Stijl design 
  • Naadloos
  • UV bestendig (alifatisch)
  • Vloerverwarming
  • Warm (niet zo koud als tegels)

Barbo gietvloer in betonlook

Over Barbovloeren

Barbo vloeren is dé specialist op het gebied van kunsttofvloeren, gietvloeren en wanden. 

Wie zijn wij? 

Wij zijn een klein familiebedrijf maar groots in vloeren en wanden. In 2018 zijn we officieel gestart met ons bedrijf vanuit een passie voor het ontwerpen van mooie huizen en het tevreden maken van klanten. Vanuit een jarenlange ervaring binnen de branche hebben we 3 jaar geleden de stap gemaakt naar het ondernemerschap en zelfstandig te werken met klanten.  Het werken met een familiebedrijf heeft veel voordelen voor jou als klant. De belangrijkste is dat er bij ons altijd korte lijnen zijn in het persoonlijk contact en advies. Wij gaan net een stapje verder voor een maximaal haalbaar resultaat. Tijdens een vrijblijvend eerste (online) advies / kennismakingsgesprek inventariseren we jouw wensen en bekijken we in overleg wat wij voor je kunnen betekenen. Ook bestaat er de mogelijkheid tot een vrijblijvend advies op locatie. Dit werkt voor beide partijen toch vaak het prettigst

Barbo gietvloer in betonlook

Wat kunnen we voor jou als klant betekenen? 

Wij houden van uitdagingen. De mogelijkheden die wij bieden zijn bijna eindeloos. Onze specialisatie ligt voornamelijk op het gebied van vloeren. Van PU UV gietvloeren tot beton ciré, woonbeton en coating vloeren. Barbo vloeren staan voor design en wooncomfort, zijn trendy en smaakvol.   

Naast vloeren zijn wij ook zeer ervaren op het gebied van Barbo Art beton ciré wanden voor keukens en badkamers. Ook kunnen wij traptreden en vensterbanken een compleet nieuwe uitstraling geven door de toepassing van beton ciré. Creëer samen met ons die stoere en robuuste sfeer en maak van jouw woning een droomhuis. Projecten van klein tot groot.  Barbo Vloeren staat voor een heldere communicatie en een altijd open en eerlijk advies.  

Let’s work together


Wil je meer zien van Barbo Vloeren? Bekijk hier het OBLY profiel voor nog meer mooie projecten.  

Ben je zelf professional en wil je ook een project in de spotlight zetten? Klik hier voor meer informatie.